ΚΙΝΑΛ: Κατεβαίνει ο Γ. Παπανδρέου, μαζεύει υπογραφές -Απέναντί του άλλοι 5 υποψήφιοι

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι εσωκομματικές διαδικασίες στο Κίνημα Αλλαγής καθώς στην κούρσα προστίθεται και ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρώην πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει τηλεφωνήματα σε βουλευτές και στελέχη του κόμματος και πλέον είναι θέμα ωρών να ανακοινώσει την κάθοδό του ως υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος.


Τα τηλεφωνήματα έχουν στόχο να πάρει την γνώμη και των μελών της ΚΟ για το εγχείρημά του αλλά και «πολλαπλασιαστών» του κόμματος ώστε να ολοκληρώσει τον κύκλο επαφών που ξεκίνησε από την Παρασκευή με τον γραμματέα της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Οπως έγραψε το iefimerida.gr ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανανοινώσει την απόφασή του να διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ίσως την Τετάρτη, επιστρέφοντας από την Κωνσταντινούπολη, αν και τίποτα δεν αποκλείει να το πράξει να νωρίτερα. Πιθανόν να είναι γραπτή δήλωση, πιθανόν να είναι δήλωση στα κανάλια. «Στοιχειώδεις κανόνες επικοινωνίας, δεν επιτρέπουν δύο μείζονα επικοινωνιακά γεγονότα σε μία ημέρα» έλεγε στέλεχος με γνώση των τεκταινομένων παραπέμποντας τις σχετικές ανακοινώσεις για το επόμενο 48ωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου