Σαντορινιός και Αναγνωστοπούλου περιγράφουν πως πήραν κουράγιο από τη Φώφη Γεννηματά για να πολεμήσουν τον καρκίνο

santorinios-anagnostopoulou-0


Δίναμε κουράγιο ο ένας τον άλλον με το βλέμμα», τόνισε ο βουλευτής Δωδεκανήσων του ΣΥΡΙΖΑ με την βουλευτή Αχαΐας να επισημαίνει πως «υπήρχε αυτό το αμοιβαίο ενδιαφέρον και η αλληλεγγύη με τη Φώφη κάθε φορά που βρισκόμασταν, για την υγεία μας, όταν είχα διαγνωστεί κι εγώ με καρκίνο του μαστού»
 
 
 

Η Φώφη Γεννηματά όλο το διάστημα που έδωσε μάχη με τον καρκίνο φρόντισε να δώσει κουράγιο και σε δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πάλεψαν και εκείνοι με την  επάρατο νόσο. Επρόκειτο για τον Νεκτάριο Σαντορινιό και τη Σία Αναγνωστοπούλου. 

«Ο ένας έδινε θάρρος στον άλλον, έστω και με το βλέμμα. Αυτό το θεριό πρέπει να το νικήσουμε! Το παράδειγμα της Φώφης Γεννηματά που μέχρι την τελευταία στιγμή κατάφερε να παραβλέπει την ασθένεια, ήταν και είναι σημαντικό για όλους μας» δήλωσε ο κ. Σαντορινιός στο Star ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας μετά τις εκλογές του 2019.

Από την άλλη πλευρά το 2017 η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έσφιξε το χέρι στη βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου η οποία αντιμετώπισε τον καρκίνο του μαστού. 

«Υπήρχε αυτό το αμοιβαίο ενδιαφέρον και η αλληλεγγύη με τη Φώφη κάθε φορά που βρισκόμασταν, για την υγεία μας, όταν είχα διαγνωστεί κι εγώ με καρκίνο του μαστού, ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό το ζεστό χαμόγελο και την αγάπη που μου έβγαζε όσο σκληρή και να ήταν η αντιπαράθεση. Αντίο Φώφη...» ανέφερε η βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου