ΠΑΤΡΑ : Τα εγκαίνια του κτιρίου των ΜΑΧΗΤΩΝ

Πριν λίγες μλερες τελέσθησαν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου των ΜΑΧΗΤΩΝ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βερμίου και Αρακύνθου, στην περιοχή Δροσιά του Δήμου Πατρέων. Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των φίλων και συνεργατών που τίμησαν με την παρουσία τους, την εκδήλωση αν και η ξενάγηση στους  χώρους του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔ-ΗΦ ) ήταν περιορισμένη λόγω εφαρμογής των αναγκαίων πρωτοκόλλων προστασίας από τον COVID-19. Την τελετή προλόγισε η Προέδρος των «Μαχητών»  Μάρθα Χριστοπούλου, η οποία αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους έκανε μια σύντομη παρουσίαση της ιστορίας των «Μαχητών» και του οράματος των γονέων και μελών του Συλλόγου.

 Στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές Αχαΐας  Ιάσων Φωτήλας και Κώστας Μάρκου, ο Δήμαρχος Πατρέων και Πρόεδρος του Σταθακοπουλείου Κληροδοτήματος  Κώστας Πελετίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ Χαράλαμπος Μπονάνος, ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων  Ανδρέας Φούρας, ο Πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ  Ιωάννης Βαρδακαστάνης και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος  Κωσταντίνος Γιαννόπουλος. Η ψυχολόγος και υπεύθυνη προγράμματος Ξένια Τσαλπατούρου παρουσίασε τις δράσεις και υπηρεσίες που υλοποιούνται στο ΚΔ-ΗΦ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σταθακοπουλείου Κληροδοτήματος  Μαρία Κούκουρα και  Κώστας Ζαφειρόπουλος, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων Αντώνης Χαροκόπος, ο εκπρόσωπος της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ  Γεώργιος Αγγελακόπουλος, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, η Πρόεδρος του «Συλλόγου Φίλων της Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού του Π.Γ.Ν. Πατρών» Ιουλία Συροκώστα, η πολιτευτής Ευσταθία Γιαννιά, εκπρόσωποι της βουλευτού Αχαΐας κυρίας Χριστίνας Αλεξοπούλου και πολλοί άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου