ΠΑΤΡΑ /Stratego: ΤουρνουάΓνωριμίας FLASH tournamentI

 Τρίτη 26 Οκτωβρίου
έναρξη 17:15
café Poolevard- Αγίου Νικολάου 56

Η αγωνιστική δράση στο Stratego επανέρχεται μετά από πολύ καιρό με το τουρνουά Γνωριμίας. Νέοι και παλαιοί παίκτες μπορούν να βρεθούν στα ίδια ταμπλώ Stratego και να νιώσουν τις υπέροχες συγκινήσεις και διασκέδαση που προσφέρει το άθλημα Νόησης Stratego.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί με την μορφή νοκ άουτ διπλής ευκαιρίας και σε κατηγορία Duel (10 πιόνια).

Το FLASH tournamentI, είναι μίακαλή ευκαιρία για να ξαναζεσταθεί το ενδιαφέρον και να προετοιμαστούν οι παίκτες της Πάτρας για το επερχόμενο Patras Championship 2021 (7/11).

Για την οργάνωση, κύρια υποστήριξη έχουμε από το café Poolevardπου φιλοξενεί το τουρνουά, το κατάστημα παιχνιδιών eFantasy, το Abeloscafé&more, το caféτο Νέον,τις εκδόσεις Ψυχογιός και την Zito! και το φωτοτυπικό κέντρο copy25.

Χρήσιμες πληροφορίες και εξυπηρέτηση μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της εθελοντικής ομάδας διαχειριστικής υποστήριξης των τουρνουά της PatrasStrategoTeam στο facebook: Strategeiras, στο patrasstratego.grκαι στο 6982221639.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Ionian, ο Wave97.4, ο dytikosaxonas.gr, το tetartopress.gr, η Πελοπόννησηος και το pelop.gr, το Giornalista.gr, το Tempo24.gr, το kirix.gr, η Match Αχαΐας, η VPRESS και τα DytikaNea.gr.

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου