Βραβεύτηκε η καμπάνια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, για την προστασία από τον κορωνοϊο με το σύνθημα “Μένουμε Σπίτι – Μεταδίδουμε την αγάπη

 Δεύτερο πανελλαδικό Βραβείο έλαβε η παραγωγή τηλεοπτικού σποτ που αφορούσε στην καμπάνια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού το 2020!

Η τελετή απονομής των Regional Media Awards 2021, των βραβείων για τα πιο καινοτόμα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα που διοργάνωσε η “Boussias Communications” πραγματοποιήθηκε στο Radisson Blu Park στην Αθήνα.

 

Το δεύτερο πανελλαδικό βραβείο στην κατηγορία “Advertising” αποδόθηκε στους εμπνευστές για την εκστρατεία επικοινωνίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων: “ΙΟΝΙΟ # Μένουμε σπίτι. Μεταδίδουμε αγάπη, όχι τον ιό”.

 

Η καμπάνια πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων την περίοδο του lockdown το 2020.

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 23 καταξιωμένα στελέχη, υπό την προεδρία της Δημοσιογράφου και Πρόεδρου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Σάγιας Τσαουσίδου.

 

Σύμφωνα με την στοιχειοθέτηση της επιτροπής: Το σύνθημα που επιλέχτηκε ήταν απλό και κατανοητό σε όλους.

 

Οι εμπνευστές του τηλεοπτικού σποτ, βρήκαν το δραστικότερο αντίδοτο μέσα από την ίδια τη ζωή: Την αγάπη. Η αγάπη εκφράστηκε σε ένα ιδανικό περιβάλλον οικογενειακών σχέσεων τριών γενεών!

 

Στην Τελετή Απονομής παρευρέθηκε και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός  Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

 

Το βραβείο παρέλαβε η Ελένη Κίτσιου για λογαριασμό της ομάδας παραγωγής του ΙΟΝΙΑΝ TV

 

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ

https://youtu.be/vkjoKiDzXzI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου