Θύμα ληστείας η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου

Θύμα ληστείας η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου

Θύμα ληστείας κατήγγειλε ότι έπεσε το πρωί της Τετάρτης η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου έξω από το σπίτι της στην Γλυφάδα.

Ήταν γύρω στις έξι και μισή το πρωί όταν η 35χρονη βγήκε από την είσοδο και ήρθε αντιμέτωπη με τρεις κουκουλοφόρους. Οι δράστες, χωρίς να κρατούν όπλο ή κάποιο μαχαίρι, την ακινητοποίησαν και την έβαλαν μέσα στο διαμέρισμα της.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακοποιοί που μιλούσαν ελληνικά μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν να αρπάξουν περίπου δέκα χιλιάδες ευρώ, κοσμήματα και ένα ρολόι που είχε η πρώην Σταρ Ελλάς και να εξαφανιστούν. Η 35χρονη, η οποία διατηρεί και επιχείρηση αισθητικής στην Πάτρα απ’ όπου κατάγεται και στην Θεσσαλονίκη, μετά το αρχικό σοκ ειδοποίησε την αστυνομία και στη συνέχεια έκανε την καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα. 

Η Διονυσία Κουκίου στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον πρώην πυγμάχο Τάσο Μπερδέση ο οποίος δολοφονήθηκε και ήταν ένα βήμα πριν ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αποκαλούμενο «βασιλιά των τσιγγάνων» Μάρκο Βιλανάκη. Όμως δεν αποφάσισε να περάσει στο κλαμπ των παντρεμένων γυναικών. 

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την ληστεία προσπαθούν να εντοπίσουν πως διέφυγαν οι δράστες ή αν άφησαν πίσω τους αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου