Η Ν.Δ. ΘΡΗΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΟΔ. ΜΠΙΡΜΠΑ , ΜΙΜΗ ΠΟΛΙΤΗ , ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ

ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

          Η Νέα Δημοκρατία θρηνεί για τις απώλειες του τελευταίου εικοσιτετράωρου τριών εμβληματικών στελεχών της.

 

Ο θεόδωροςΜπίρμπας καθηγητής και πρώην Περιφερειακός Διευθυντής άφησε το δικό του στίγμα στην Τοπική Δημόσια Εκπαίδευση και υπηρέτησε την Παράταξη με ξεχωριστό ζήλο και αφοσίωση από οποιοδήποτε μετερίζι και αν βρέθηκε.

Ο Μίμης Πολίτης συνταξιούχος Δημοτικός υπάλληλος , γόνος της ιστορικής οικογένειας υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα. Διετέλεσε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής , πρωτεργάτης στην ίδρυση της Τοπικής Οργάνωσης Παντάνασσας ενώ επί δεκαετίες προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Παναχαϊκή.

Ο Γιώργος Λιβιεράτος συνταξιούχος έμπορος ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη της Παράταξης στην Αχαΐα την οποία υπηρέτηση ανιδιοτελώς ενώ άφησε και το δικό του στίγμα στον Τοπικό ποδόσφαιρο υπηρετώντας ως Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας και της Παναχαϊκής.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας αποχαιρετούν με αισθήματα θλίψης τα τρία εμβληματικά Στελέχη της Παράταξης και εκφράζουν στις συζύγους τους και στα παιδιά τους τα πιο ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ               ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου