Η Ώρα Πατρών για την Παναχαϊκή

 Τα τελευταία χρόνια η Παναχαϊκή βρίσκεται στη δίνη μιας μακροχρόνιας κρίσης που οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Αποτέλεσμα αυτής της κρίσης ήταν ο πρόσφατος υποβιβασμός της.

Το επενδυτικό σχήμα που έχει έρθει από την Αμερική χρειάζεται να δει τον κόσμο της Παναχαϊκής ενωμένο για το κοινό καλό της ομάδας και της πόλης.
Ο Περιφερειάρχης, ο Δήμαρχος, οι βουλευτές, οι φορείς της πόλης, αθλητές κ.α. πρέπει να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας.
Η Παναχαϊκή ήταν και παραμένει ένα σημαντικό αθλητικό, ιστορικό, κοινωνικό και πολιτιστικό στοιχείο για την πόλη μας.
Η Ώρα Πατρών ήταν η μοναδική Δημοτική παράταξη που παραβρέθηκε την Παρασκευή στο κάλεσμα της Παναχαϊκής για τη συνάντηση με τους Ελληνοαμερικανούς επενδυτές.
Την Ώρα Πατρών εκπροσώπησε ο Τάκης Λαμπρόπουλος,  μέλος του συντονιστικού και υπεύθυνος για το αθλητικό τμήμα της παράταξης, δηλώνοντας: "Η Παναχαϊκή δεν είναι μόνο το γήπεδο και τα περιουσιακά της στοιχεία, είναι κομμάτι της ιστορίας της πόλης μας. Έτσι πρέπει να το δούμε. Όλοι πρέπει να βρεθούμε δίπλα της και να συμβάλουμε, ώστε να ακολουθήσει την πορεία που της αξίζει. Η Ώρα Πατρών θα συμβάλει με  όλες της τις δυνάμεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου