Η Στεφανίδη μετά τον Αντετοκούνμπο έριξε «καρφί» για τη Σάκκαρη ως αθλήτρια της χρονιάς


H
Κατερίνα Στεφανίδη δεν είχε ενστάσεις μόνο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και για τη Μαρία Σάκκαρη μετά τη βράβευσή τους ως αθλητών της χρονιάς

Η Κατερίνα Στεφανίδου προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις το απόγευμα της Παρασκευής όταν εξέφρασε δημόσια τη διαφωνία της με το γεγονός ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς για την Ελλάδα. Η ίδια υποστήριξε ότι στη θέση του θα έπρεπε να βρίσκεται ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, Μίλτος Τεντόγλου.

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε, αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρονιά να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο Πανευρωπαϊκό Κλειστού (με μισό πόδι);» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη η οποία δεν δίστασε να ανοίξει συζήτηση με αρκετούς από όσους σχολίασαν την τοποθέτησή της.

Σε έναν από αυτούς τους μίνι διαλόγους, μάλιστα, η Κατερίνα Στεφανίδη άφησε αιχμές και για την ανάδειξη της Μαρίας Σάκκαρη ως αθλήτριας της χρονιάς στην Ελλάδα.

«Και στις γυναίκες ολυμπιονίκης έπρεπε να το πάρει. Ο Γιάννης μπορούσε να το πάρει και του χρόνου, η Σακαρη μπορούσε επίσης και του χρόνου γιατί θα έχει καλύτερη χρονιά σίγουρα» έγραψε ένας χρήστης του twitter με την Κατερίνα Στεφανίδη να απαντά: «Στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο άρα οι υπόλοιπες είμασταν του πεταματού».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου