ΠΑΤΡΑ : Ο κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ως σύγχρονος «ΗΡΩΔΗΣ», οδηγεί τους εργαζόμενους στη σφαγή και την Ανεργία.

 Όπως έχει γραφεί από τον Αρχαίο Έλληνα ποιητής Φωκυλίδη τον 5ο π.χ. αιώνα, «Μισώ τον άνδρα τον διπλούν πεφυκότα, χρηστόν λόγοισι, πολέμιον δε τοις τρόποις», δηλαδή «Μισώ τον διπρόσωπο που είναι αγαθός στα λόγια αλλά εχθρικός στις πράξεις».

Το παραπάνω γνωμικό βρίσκει δικαίωση στο πρόσωπο του Δημάρχου Πατρέων κ. Πελετίδη, από την ενέργεια του να παραστεί στο Δικαστήριο στις 6/12/2021 που εκδικάζονταν τα ασφαλιστικά μέτρα εργαζομένων του Δήμου σε Κοινωφελή προγράμματα, διεκδικώντας την παραμονή τους στην εργασία.

 

 Δυστυχώς ο κ. Πελετίδης, αντί να διατυπώσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 2/12/2021 για στήριξη των εργαζομένων και παραμονή τους για εργασία στο Δήμο, επέλεξε ως σύγχρονος «ΗΡΩΔΗΣ», τη «σφαγή» των εργαζομένων οδηγώντας τους στην Ανεργία.   

Η Υποκρισία της Δημοτικής Αρχής ΠΕΛΕΤΙΔΗ αλλά και της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ», απέδειξε το πραγματικό τους πρόσωπο στους εργαζομένους.

Ενώ σε όλα τα άλλα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων, ως αντιπολίτευση, προτείνει την παραμονή τους στην εργασία, στη Πάτρα ως Δημοτική Αρχή, πράττει ακριβώς το αντίθετο, οδηγώντας οικογένειες και ενόψει των εορτών στην Ανεργία.   

Και τα ερωτήματα που προκύπτουν για τον κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗ και την στάση του.

Ø  Έκανε τόσα χιλιόμετρα ταξίδι για να παραβρεθείτε στο δικαστήριο προσωπικά, όχι για να διατυπώσετε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για στήριξη των εργαζομένων, αλλά για να ενισχύσετε και να στηρίξετε την απόλυσή τους;

Ø  Η κατά καιρούς εξαγγελίες σας για στήριξη στον αγώνα τους, για παραμονή στην εργασία, στις καταγγελίες προς την Κυβέρνηση και την Ε.Ε. με πύρινους λόγους στα σκαλιά των δικαστηρίων, αποτελούσε ένα κομματικό show για την υφαρπαγή των ψήφων και μόνο;

Δυστυχώς για τους εργαζόμενους, η υποκριτική στάση του κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗ τους οδηγεί στην Ανεργία.

Ευτυχώς για τους Πατρινούς αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο του κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗ.

Το αφήγημα του καλού ανθρώπου που προσπαθούν χρόνια να μας παρουσιάσουν, κατέρρευσε στις 6/12/2021 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.  

Γιατί εκτός από κακός Δήμαρχος είναι και κακός ως άνθρωπος, που δεν διστάζει, να στείλει προσωπικά συνανθρώπους στην Ανεργία.

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ

πρώην Υφυπουργός Εργασίας

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου