Patras StrategoTeam : Αποτελέσματα Τουρνουά CHRISTMASJUNIOR 2021


Ενθουσιασμός και πολύ όρεξη για
Stratego ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στο ChristmasJunior 2021, που διεξήχθη στο Abelosevents&moreτο Σάββατο 11 Δεκεμβρίου!

Νικήτρια στην κατηγορία teens αναδείχθηκε η Αρκουμάνη Ευαγγελία και νικητής στα mini ο Μασσάρας Σπύρος ύστερα από πρωτάθλημα 5 αγωνιστικών.

 





Το αργυρό μετάλλιο έλαβαν οι Μεταξάς Ερμής και Μασσάρας Θεόδωρος στις κατηγορίες teensκαι mini, ενώ στο βάθρο βρέθηκαν για την τρίτη θέση οι Πετρόπουλος Μιχάλης και Μασσάρας Φίλιππος στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Όλοι οι συμμετέχοντες αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες και διασκέδασαν κάθε στιγμή των αγώνων.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού δόθηκε για τα Καλάβρυτα στις 28 Δεκεμβρίου, σε ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο τοπίο, στο ανοιχτό τουρνουά Open, στα πλαίσια των προεκδηλώσεων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego 2022(Καλάβρυτα 25-28/08).

Παράλληλα, τα μαθήματα νέων παικτών και οι συναντήσεις των μελών του συλλόγου συνεχίζονται κάθε Τετάρτη 5.30 με 8, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, με μικρή διακοπή στις ημέρες των εορτών.

Για την οργάνωση των φετινών δράσεων της PatrasStrategoTeam,υποστηρίζουν θερμά το Abeloscafé&more, το κατάστημα παιχνιδιών eFantasy, τοcafé Poolevard, το caféτο Νέον,τις εκδόσεις Ψυχογιός και την Zito! και το φωτοτυπικό κέντρο copy25.

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν  το Ionian, ο Wave97.4, ο dytikosaxonas.gr, το tetartopress.gr, η Πελοπόννησηος και το pelop.gr, το Giornalista.gr, το Tempo24.gr, το kirix.gr, το ΚαλάβρυταPress, η VPRESS και τα DytikaNea.gr.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο patrasstratego.gr, στις σελίδες των socialmediaτης ομάδας και στο 6982221639.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου