Τα μέλη της Δ.Ε.ΕΠ. Αχαΐας καλούν τους πολίτες να απέχουν από τη σημερινή κακόγουστη φιέστα του Κ.Κ.Ε.

Δεκαέξι  ημέρες πριν αρχίσει το Τριώδιο αποκαλύπτονται και τυπικά οι στόχοι της αυριανής.......εκδρομής που ετοιμάζει μεταμφιεσμένος  ο Δήμος Πατρέων στο Σύνταγμα.

Σ'  αυτή  την κατ' επίφαση  κινητοποίηση-επαναστατική γυμναστική προσκαλεί τους ανυποψίαστους συμπολίτες  να συμμετάσχουν στο μηχανοκίνητο  τζόκινγκ που θα καταλήξει στο Σύνταγμα στην εκδήλωση που προετοιμάζει για άλλους σκοπούς  το ΚΚΕ  και τα ελεγχόμενα από αυτό ομοσπονδίες και σωματεία. 

 

 

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση της κακόγουστης φιέστας που στόχο έχει να παραπλανήσει τους ανυποψίαστους Πατρινούς  είναι και το σημερινό  πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του Ριζοσπάστη   (όργανο της Κ.Ε. του ΚΚΕ) που καλεί για την ίδια συγκέντρωση στελέχη και μέλη του Κόμματος  για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους για 100% αποζημίωση για τις ζημιές σε περιουσίες και άλλα.

Είναι πλέον αυταπόδεικτο ότι ο Δήμος Πατρέων συνδιοργανώνει  με το ΚΚΕ την αυριανή κινητοποίηση στο Σύνταγμα με στόχο να χρησιμοποιήσει  τους πολίτες  σε μία κομματική φιέστα, δαπανώντας χρήματα  για την μετακίνηση τους  από τα ταμεία του Δήμου και των Οργανισμών.

Είναι φυσιολογικό  ότι πολλοί συμπολίτες μετά και από το χθεσινό δημοσίευμα να δηλώνουν ότι θα απέχουν από την σημερινή (Σ.Σ. Σάββατο) εκδρομή , ενώ είναι άξιο απορίας  γιατί τόσες ημέρες απέκρυπταν από τους πολίτες , τις  πραγματικές τους προθέσεις  για κοινή εκδήλωση σήμερα  με το ΚΚΕ στην Αθήνα.

Ο  Πρόεδρος  Αντώνης Κουνάβης  & τα μέλη της Δ.Ε.ΕΠ.  Αχαΐας  καλούν τους πολίτες  να απέχουν από τη   κακόγουστη φιέστα  του  Κ.Κ.Ε.   στο Σύνταγμα και απαιτούν από το Δήμο Πατρέων να αντιληφθεί ότι πέρασαν ανεπιστρεπτί  οι μέθοδοι εξαπάτησης  και χειραγώγησης. Τα προβλήματα συζητούνται με ανοιχτό διάλογο  και όχι καρναβαλικά πυροτεχνήματα που επιχειρεί  ο Περισσός αύριο, Σάββατο στο Σύνταγμα.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ               ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου