«Επικοινωνιακά τερτίπια αποπροσανατολισμού οι πορείες Πελετίδη»

 Το σπιράλ για τη μηχανοκίνητη πορεία που ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πατρέων

Νέα πορεία προς την πρωτεύουσα πληροφορηθήκαμε πως διοργανώνει ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Πελετίδης –μηχανοκίνητη αυτή τη φορά.

Επειδή δεν αμφιβάλουμε για την άρτια οργάνωση και τα αντανακλαστικά που χαρακτηρίζουν τη δημοτική αρχή, την καλούμε άμεσα να καλύψει το κενό ενημέρωσης που υπάρχει σχετικά με τα επιτυχή αποτελέσματα των προηγούμενων πορειών -ποδαράτων ή μηχανοκίνητων- στην πρωτεύουσα. 

Διότι προφανώς, για να επαναλαμβάνεται τακτικά η συγκεκριμένη δράση, πρέπει να έχει ήδη αποδώσει καρπούς για τον Πατραϊκό λαό. Αξίζουμε όλοι να πληροφορηθούμε, ώστε να συμμετάσχουμε με πανστρατιά στη νέα δράση. 

Μέχρι να γίνει αυτό όμως, μήπως αξίζει κανείς να δραπετεύσει από το παράλληλο σύμπαν που προσπαθεί να χτίσει ο κ. Πελετίδης και να αναρωτηθεί για τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν σε αυτή την επιλογή κατά την τρέχουσα συγκυρία; 

Μήπως το όλο εγχείρημα αποτελεί ένα ακόμα επικοινωνιακό τέχνασμα της μεγάλης κομματικής σχολής, με στόχο να λειτουργήσει ως προπέτασμα καπνού, αποπροσανατολίζοντας τους Πατρινούς από τα μέγιστης σημασίας ζητήματα που προέκυψαν πρόσφατα με την ακύρωσητης ανάπλασης του κέντρου της πόλης και την επισημοποίηση της αποτυχίας αντιμετώπισης του θέματος των απορριμμάτων; Μήπως η επαναστατική γυμναστική αγνοεί τον κόπο των ίδιων των δημοτικών υπαλλήλων που μόχθησαν τα προηγούμενα χρόνια για την διεκδίκηση έργων που τώρα χάνονται, αναβάλλονται ή καθυστερούν;

Μήπως ο κ. Πελετίδης θα έπρεπε επιτέλους να επιστρέψει στην πραγματικότητα και να αρχίσει έστω και τώρα –την ύστατη στιγμή- να ασχολείται με τα πολυάριθμα ζητήματαπου έχουν καταστήσει την Πάτρα ουραγό σε πανελλαδική κλίμακα; Παραθέτουμε ενδεικτική λίστα: αναπλάσεις, θαλάσσιο μέτωπο, ανακύκλωση, έλευση τρένου, εργολαβίες που "ναυαγούν", κυκλοφοριακό, εικόνα πόλης, μαρίνα.

Οι Πατρινοί αναμένουν απαντήσεις, όχι πορείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου