ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ

Συμμετέχουμε σήμερα Αλλάζουμε το αύριο

Με κεντρικό σύνθημα « Συμμετέχουμε Σήμερα Αλλάζουμε το Αύριο» η Διοικούσα  Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά από  αύριο (ΣΣ Τρίτη ) 1η Φεβρουαρίου  σε ολόκληρο το Νόμο. Εκστρατεία εγγραφής νέων μελών στην Φιλελεύθερη Παράταξη.

 

 

 

 

 

 

Η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο πατριωτικό μέτωπο ρεαλισμού και προόδου. Δεν ειναι απλά το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα  αλλά  το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Με 140000 ενεργά μέλη εκ των οποίων τα 10000 στην Αχαΐα η ΝΔ είναι το  το κόμμα που εξελίσσεται σε μια Ελλάδα η οποία αναπτύσσεται.

Συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για να βελτιώσει την ζωή όλων των Ελλήνων για να οδηγήσουμε τη χώρα με ασφάλεια στο δρόμο της ασφάλειας, της προκοπής και της ευημερίας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ καθώς και  των Επτά Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων  μαζί με εθελοντές ξεκινούν από αύριο την εκστρατεία με επισκέψεις - συναντήσεις με πολίτες στις πόλεις και τα δημοτικά διαμερίσματα. 

Εγγραφές νέων μελών κάθως και ανανεώσεις συνδρομών για το 2022 θα  γίνονται καθημερινά και στα γραφεία της ΔΕΕΠ (Κορίνθου 273Γ - 4ος όροφος) καθώς και στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις. Παράλληλα όσοι επιθυμούν έχουν την δυνατότητα να εγγράφονται ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του κόμματος (https://members.nd.gr/registration).

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ               ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου