Νίκος Νικολόπουλος: «Πελετίδης- Γεροπαναγιώτη πιάστηκαν με τη …γίδα στην πλάτη!»

Ο επικεφαλής της Δημ. Παράταξης «Νέα Πάτρα» Νίκος Νικολόπουλος, σε απάντηση της ανακοίνωσης του ΚΚΕ, που τον συκοφαντεί, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

«Αφού η δοτή Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού και ο Δήμαρχος Πελετίδης, πιάστηκαν με τη …γίδα στην πλάτη μετά τις αποκαλύψεις της «Πελοποννήσου», για την χρηματοδότηση του ταμείου του ΚΚΕ με λεφτά των Πατρινών μέσω της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, τώρα ανέθεσαν στο κόμμα τους να εκδώσει υβριστική ανακοίνωση, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τους …ξεπλύνει!  

Είναι δε τέτοια η σύγχυσή τους, που η ανακοίνωση- εργολαβία που ανέλαβαν να συντάξουν, βρίθει ύβρεων, λαθών και αντιφάσεων, με αποτέλεσμα να μας οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι οι συντάκτες της στο μάθημα της  παραπληροφόρησης που του έκανε ο Περισσός, ή έκαναν «κοπάνα», ή ήταν κουμπούρες…  

Στ΄ αλήθεια όμως, ποιος παριστάνει τον κήνσορα των άλλων; Το ΚΚΕ, το οποίο λαμβάνει στην Πάτρα, το μισό ποσοστό που πήρα εγώ μόνος μου χωρίς κόμμα, στις τελευταίες  Δημοτικές εκλογές της Πάτρας; Αυτό είναι σίγουρα, το πιο σύντομο πολιτικό ανέκδοτο!

Επί της ουσίας όμως, η μόνη αλήθεια είναι:

Σύμφωνα με την Πρόσκληση υποβολής προσφοράς – πρότασης του Πολιτιστικού Οργανισμού για την προμήθεια βιβλίων για την Δημοτική Βιβλιοθήκη (Αρ. Πρωτ. 3507), το συνολικό ποσό της δαπάνης είχε προϋπολογιστεί έως 19.458 ευρώ.

Πώς γίνεται λοιπόν, από τις 19.458 που συνολικά προέβλεπε η δαπάνη, τα 14.080 ευρώ, να διοχετεύθηκαν …συμπτωματικά προς την εταιρεία του ΚΚΕ «Σύγχρονη Εποχή;».

Ποιος ήταν ο λόγος που η μελέτη προέβλεπε βιβλία όπως:

-«Η παρέμβαση του ΚΚΕ στους βιοπαλαιστές αγρότες. Πρακτικά της Ευρείας Ολομέλειας της ΚΕ του ΚΚΕ»,

-«Για την παρέμβαση του κόμματος στους αυτοαπασχολούμενους της πόλης. Υλικά της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΚΚΕ» και άλλα παρόμοια;

Ποια ανάγκη είχε η Δημοτική Βιβλιοθήκη να αγοράσει και οι Πατρινοί να διαβάσουν τέτοια κομματικά βιβλία; Και ποιος άλλος, εκτός από τον εκδοτικό Οίκο του ΚΚΕ, θα μπορούσε να τα προμηθεύσει;

Ποια ανάγκη υπαγόρευσε, να αποκτήσει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών, βιβλία που υπογράφονται από την:

-«Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ»,

-«Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ»

-«Επιτροπή περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ» -«Ιδεολογική Επιτροπή του του ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ»,

-«Τμήμα Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ»

-«Υπηρεσία Αρχείου της ΚΕ του ΚΚΕ»,

-«Συντακτική Επιτροπή του «Οδηγητή»

-«Υπηρεσία Αρχείου της ΚΕ του ΚΚΕ»,

-«Τμήμα δικαιοσύνης και λαϊκών ελευθερίων της ΚΕ του ΚΚΕ»,  --«Επιτροπή της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας» κ.ά.

    Επαναλαμβάνω, ότι μετά τις αποκαλύψεις της «Πελοποννήσου» και του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ρηγόπουλου, η δοτή Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί! Εάν βέβαια διέθετε ίχνος πολιτικής ευθιξίας…

Αντ’ αυτού, εξαπολύουν έναν οχετό λάσπης και υβριστικών χαρακτηρισμών, τόσο κατά του δημοσιογράφου, όσο και κατά της ιστορικής εφημερίδας, επειδή επιτέλεσαν την αποστολή τους και τους ξεσκέπασαν. Είμαι σίγουρος, ότι η «Πελοπόννησος» δεν χρειάζεται την υποστήριξη κανενός και θα δώσει την απάντηση που αρμόζει στους ανοίκειους χαρακτηρισμούς που εκτοξεύθηκαν. Όμως αυτή η ανακοίνωση, καταδεικνύει κάτι χειρότερο: Την ολοκληρωτική νοοτροπία που διέπει το ΚΚΕ και που είναι η άλλη όψη του φασισμού!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου