ΠΑΤΡΑ : Σαράντα Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη γραμμή του αγώνα

Σαράντα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μπαίνουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Χθες (σ.σ. Τετάρτη) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας η πρώτη οργανωτική σύσκεψη των στελεχών οι οποίοι θα επανδρώσουν τους είκοσι Τομείς Δράσης της Οργάνωσης.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας κ. Αντώνης Κουνάβης ξεκινώντας τις εργασίες της σύσκεψης καλωσόρισε τα στελέχη και παρουσίασε το εξειδικευμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων και δράσεων όλων των Τομέων ενώ παράλληλε επεσήμανε « Συνεχίζουμε δυναμικά. 

 

Κανείς δε περισσεύει στις μάχες που δίνουμε. Είστε όλοι σας η φωνή της Νέας Δημοκρατίας σε ολόκληρη την Αχαΐα. Πάμε μπροστά μαζί με εσάς ώστε όλοι να γνωρίζουν την αλήθεια για το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης. Για να μην επιτρέψουμε ξανά να επιστρέψει η χώρα μας στα στάσιμα και επικίνδυνα νερά του χθες».

Στη συνέχεια ακολούθησαν τοποθετήσεις όλων των στελεχών ενώ έγιναν και παρεμβάσεις από μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. και ακολούθησε διάολογος. Τα σαράντα στελέχη που συμμετείχαν στη σύσκεψη και θα στελεχώσουν τους τομείς είναι : Βασίλης Αλεξόπουλος,  Βασίλης Αντζουλάτος,  Θανάσης Αυγουτόπουλος, Άγγελος Αποστολόπουλος,  Γιώργος Γραμματίκας, Νίκος Γιατράς, Σωτήρης Γαλανής, Απόστολος Γεωργόπουλος, Νίκος Δημητρακόπουλος , Σπύρος Γιαννόπουλος, Σωτήρης Κλήρης, Ανδρέας Κεπενός , Χρήστος Καμπέρος , Κώστας Λαμπρόπουλος, Νίκος Λαζανάς, Χαρά Μανωλοπούλου, Παναγιώτης Μικές, Νίκος Μιχαλόπουλος, Παναγιώτης Μπέζος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μαρία Κουτρουμάνη, Ελένη Ντάζου, Θανάσης Πλιατσικούρας, Νίκος Παπαβραμόπουλος,Μάριος Πραπόπουλος, Σπύρος Παρασκευόπουλος, ΡίαΡηγατου,Θεοφάνης Παρασκευόπουλος, Κώστας Νικολάου, Ανδρέας Κεπενός,  Χρήστος Συριόπουλος, Δήμητρα Σελεβίστα,Μαρία Κουτρουμάνου, Γιάννης Μεντζελόπουλος, Ιουλία Τσιμινή, Βαγγέλης Σταυρόπουλος,Βασίλης Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης Συριόπουλος, Φίλιππος Σερεπίσιος, Χρήστος Τακίνης. 

·       Εξάλλου τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση – Β’ Κύκλος των στελεχών που θα στελεχώσουν και αυτά τους Τομείς Δράσης της Οργάνωσης.

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

Η Νέα Δημοκρατία τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 στις 6:30 το απόγευμα στον ημιόροφο του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ όπου θα μιλήσει η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κα. Νίκη Κεραμέως.

Ήδη ξεκίνησαν από τη Δ.Ε.Ε.Π. οι προετοιμασίες για την εκδήλωση και για το σκοπό αυτό την προσεχή Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη οργανωτική σύσκεψη στην οποία θα συμμετάσχουν μέλη του τμήματος γυναικών και των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου