ΠΑΤΡΑ : Ελεύθερος ο Λάμπρος Μιχαλόπουλος – Η ανακοίνωση Κούγια

Αποφυλακίζεται ο Λάμπρος Μιχαλόπουλος, που έχει κατηγορηθεί από 14χρονη αθλήτρια για σεξουαλική επίθεση και ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Είχε κριθεί προφυλακιστέος και κατατέθηκε αίτημα αποφυλάκισης το οποίο έγινε δεκτό. Οι όροι περιλαμβάνουν την καταβολή χρηματικής εγγύησης και την εμφάνιση στο οικείο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες.

Ο πατρινός προπονητής  θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η προφυλάκισή του είχε αποφασισθεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών καθώς κατά την προσαγωγή του είχαν διαφωνήσει  εισαγγελέας και ανακριτής ως προς την δικαστική μεταχείρισή του, ενώ ο 47χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια:

«Πριν από λίγη ώρα ο τακτικός Ανακριτής Πατρών κος Ρήγας, που εχειρίζετο την ανάκριση της υποθέσεως, κατόπιν καταγγελίας μιας ανήλικης και της μητέρας της που ισχυρίζετο ότι έκανε ασελγείς πράξεις εις βάρος της αποφάσισε να κάνει δεκτή την αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής κρατήσεως του κατηγορουμένου και να διατάξει την αποφυλάκισή του με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγυήσεως 2.000 ευρώ και της παρουσίας του μια φορά το μήνα στο Α.Τ. κατοικίας του.

Όπως είναι γνωστό, συνήγορος υπερασπίσεως του κου κατηγορουμένου, μετά την προσωρινή του κράτηση, ανέλαβε ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξιος Κούγιας μαζί με τον εκλεκτό δικηγόρο του ΔΣ Πατρών κο Χρήστο Τσόλκα.

Ο κατηγορούμενος θα αποφυλακιστεί αύριο το πρωί από τις δικαστικές φυλακές Τρίπολης, όπου και κρατείται.

Ο εντολέας μας αναμένει τουλάχιστον μία συγγνώμη από παρουσιαστές εκπομπών που τον διέσυραν και τον προκαταδίκασαν, διορίζοντας ακόμη και δικηγόρους εις βάρος του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου