Η Νέα Υόρκη γέμισε Πατρινό Καρναβάλι

 

Με τις βαλίτσες τους γεμάτες έντονες αναμνήσεις και θετική ενέργεια από όσα έζησε, επί μία εβδομάδα, στη Νέα Υόρκη, επέστρεψε στην Πάτρα  η αποστολή που συμμετείχε στη διοργάνωση του  4ου πάρτυ του Πατρινού Καρναβαλιού  (4th Annual Patras Carnival Party.

Το  πάρτυ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρά τις δυσκολίες της εποχής και πλέον καθιερώνεται ως θεσμός  και  κορυφαίο σημείο αναφοράς και εξωστρέφειας για την μεγάλη γιορτή της Πάτρας.

Η αποστολή που μετέφερε στην αμερικανική μεγαλούπολη το πνεύμα του Πατρινού Καρναβαλιού, έτυχε θερμής υποδοχής και φιλοξενίας από την εκεί ομογένεια ενώ από τις επαφές της εισέπραξε και την έντονη ανάγκη για επικοινωνία με την πατρίδα τονίζοντας  όσοι συμμετείχαν, πως  μέσα από το πάρτυ ένοιωσαν πως ξαναγύρισαν νοερά σε αυτή έστω για λίγες ώρες.


 

 










Είναι χαρακτηριστικό ότι στην αίθουσα υπήρχαν και τρείς μεγάλες οθόνες από τις οποίες μεταδίδοντο στιγμιότυπα  από παλαιά καρναβάλια της Πάτρας, ενώ πολλοί προσήλθαν μεταμφιεσμένοι.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγες ώρες πριν αναχωρήσει η αποστολή από την Πάτρα, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης σε μια συμβολική κίνηση  της παραχώρησε το νέο λάβαρο του Πατρινού Καρναβαλιού το οποίο τοποθετήθηκε σε περίοπτη θέση.

Το 4ο πάρτυ του Πατρινού Καρναβαλιού στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στο Melrose Penthouse χάρη στην χορηγική υποστήριξη της LOUX - , συνοδευόμενο από παράλληλες δράσεις, με αρωγό την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ενώ προηγήθηκε και  εκδήλωση προβολής το Σάββατο 5 του μηνός στο  ελληνικό στέκι Queens room.

Φέτος, τις εκδηλώσεις  κάλυψε και τηλεοπτικό συνεργείο του Ionian, με την Ελένη Κίτσιου και εικονολήπτη τον Χρήστο Δημητρόπουλο ενώ συμμετείχε και η Δήμητρα Μπαλαφούτη από την Plus Media.

Βασικοί συντελεστές ήταν οι  γνωστοί  DJs Στέλιος Αποστολόπουλος, Γιώργος Κουβεργιανός και Παναγιώτης Κολλιόπουλος  που μετέφεραν με τον τρόπο τους, στην καρδιά  της  Αστόρια, για άλλη μια χρονιά, ένα από τα κορυφαία πάρτυ του Πατρινού Καρναβαλιού.

Οι τρείς τους έδωσαν και συνεντεύξεις στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της ομογένειας Κόσμος redio και Ελλάς FM.

Επίσημος χορηγός επικοινωνίας ήταν  ο Antenna Satellite, ενώ τα είδη ένδυσης πρόσφερε  η πατρινή εταιρεία DUR.

Την εκδήλωση οργάνωσε  η εταιρεία Generation Y Productions, των Πατρινών Χριστόδουλου Αθανασάτου και Τιμολέοντα Ζιώγκα που ζούν και εργάζονται  στη Ν.Υ. που θα φροντίσουν την κυκλοφορία και ενός αναμνηστικού ντοκιμαντέρ.

Φυσικά όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για τις αρχές του 2023 με την ευχή να είναι όλοι καλά.

ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΒΡΗΣ

(ΠΗΓΗ : kirix.gr )

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου