ΚΑΜΙΝΗΣ – ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ : Καταδίκη των εμπρηστικών επιθέσεων

Με κοινή δήλωσή τους ο Γιώργος Καμίνης, υπεύθυνος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ για τα ζητήματα Προστασίας του Πολίτη και ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ίδιο κόμμα, καταδικάζουν τις εμπρηστικές επιθέσεις στα σπίτια γνωστού δημοσιογράφου και του Προέδρου των ειδικών φρουρών.

Όλη η δήλωση τους :

«Οι σχεδόν ταυτόχρονες επιθέσεις με γκαζάκια στα σπίτια του δημοσιογράφου, Δημήτρη Καμπουράκη και του Προέδρου του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής, Βασίλη Ντούμα, προκαλούν έντονη ανησυχία και είναι απολύτως καταδικαστέες. Τέτοιες μέθοδοι εκφοβισμού και τρομοκρατίας αποτελούν ευθεία επίθεση στην ελευθερία του λόγου και την ελευθερία της συνδικαλιστικής δράσης και δεν έχουν καμία θέση στη δημοκρατία μας. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Βασίλη Ντούμα.      

Οι επιθέσεις αυτές, σε συνδυασμό με τη σημερινή επανεμφάνιση του Ρουβίκωνα, οφείλουν να λάβουν την απάντησή τους με τα μέσα που η δημοκρατία μας διαθέτει. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οφείλει να αντιμετωπίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα την εξέλιξη αυτή». 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου