Μεγαλύτερες Νίκες για όλους τους Έλληνες


 ΜΗΝΥΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ : 

Βαρυσήμαντο μήνυμα του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την  (σ.σ. Κυριακή) μεγάλη Πολιτική Εκδήλωση που διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία στις 11:30πμ στον ημιόροφο του Ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ.

Ειδικότερα ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνει

Αγαπητές φίλες και φίλοι  ΝΝεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Μια νέα χρονιά ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες. Μια πορεία, όμως, 30 μηνών από την ημέρα που, χάρη στο δικό σας αγώνα, ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύτηκε τη διακυβέρνηση της χώρας συνεχίζεται. Με την ίδια επιθυμία, διάθεση και όραμα ώστε να δημιουργήσουμε ευημερία για όλους τους Έλληνες σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

 


Απέναντι σε πρωτοφανείς δοκιμασίες και παγκόσμιες κρίσεις που δεν θα μπορούσαν να μας αφήσουν ανεπηρέαστους, κρατήσαμε τη χώρα όρθια. Και χάρη στην επίμονη κοινή μας προσπάθεια, η Ελλάδα αλλάζει.

Η ψηφιοποίηση του κράτους, οι μειώσεις των φόρων, η στήριξη φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων, η προσέλκυση ξένων επενδύσεων, η μείωση της ανεργίας, η θωράκιση της χώρας και η αποκατάσταση της διεθνούς της αξιοπιστίας της χώρας, όπως και πολλές ακόμη εμβληματικές μεταρρυθμίσεις έχουν την υπογραφή μας.

Γιατί στα δύσκολα δεν παραμείναμε αδρανείς ούτε σηκώσαμε τα χέρια ψηλά, αλλά σηκώσαμε τα μανίκια, εργαστήκαμε και πήγαμε τη χώρα μπροστά.

Κανείς δεν περισσεύει στις μάχες που δίνει η χώρα και εσείς μας δίνετε τη δύναμη να υλοποιούμε το έργο μας προς όφελος των Ελλήνων. Εσείς είστε οι συνοδοιπόροι μου, εσείς είστε η φωνή της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα.

Αυτό που ζητώ από όλους σας είναι όλοι οι πολίτες, σε όποιο μέρος της χώρας κι αν βρίσκονται, να γνωρίζουν την αλήθεια για το έργο που με τόση δυσκολία φέρνουμε εις πέρας. Για να μην επιτρέψουμε ξανά να γυρίσει η χώρα μας στα στάσιμα και επικίνδυνα νερά του χθες.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε το 2022 μια χρονιά δημιουργική και να στείλουμε παντού το

μήνυμα για τις ακόμη μεγαλύτερες νίκες που θα έρθουν για όλους τους Έλληνες.

Εύχομαι ολόψυχα υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Η  ΕΚΔΗΛΩΣΗ 

Κεντρικός ομιλητής στη σημερινή εκδήλωση θα είναι ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας ο οποίος θα κάνει τον απολογισμό των πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων που έχει αναλάβει η Κυβέρνηση για την ανόρθωση της οικονομίας και θα παρουσιάσει τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση για την στήριξη των επιχειρήσεων , την προσέλκυση ξένων επενδύσεων , την μείωση της ανεργίας καθώς και τις εμβληματικές μεταρρυθμίσεις που έχουν πραγματοποιηθεί.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης , οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας , Χριστίνα Αλεξοπούλου και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας κ. Αντώνης Κουνάβης ο οποίος θα παρουσιάσει και τον κεντρικό ομιλητή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα κοπεί και η πατροπαράδοτη πίτα.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης , πρώην Υπουργοί , Βουλευτές , Πολιτευτές , Δήμαρχοι , Αντιπεριφερειάρχες , Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι , Εκπρόσωποι Επιστημονικών και Παραγωγικών Τάξεων και εκατοντάδες Στελέχη , Εθελοντές , Μέλη και Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας , της ΟΝΝΕΔ , της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΜΑΚΙ.

Χθες (σ.σ. Σάββατο) ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο Εμπορικό Κέντρο Πάτρας το οδοιπορικό του Προέδρου και Μελών της Δ.Ε.Ε.Π. μαζί με Τομεάρχεςενόψει της αυριανής Πολιτικής Εκδήλωσης.

Ειδικότερα ο κ. Κουνάβης συνοδευόμενος από Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. και Τομεάρχες συνομίλησαν με πολίτες και μοίρασαν προσκλήσεις για τη σημερινή εκδήλωση.

Μήνυμα Κονταδάκη

Μήνυμα για την εκδήλωση (σ.σ. Κυριακή) έστειλε χθες και ο Γραμματέας Οργανωτικού – Αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και Διευθυντής του γραφείου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Στυλιανός Κονταδάκης ο οποίος επισημαίνει :

«Εύχομαι καλή και δημιουργική νέα χρονιά με υγεία και ευτυχία για εσάς και τις

οικογένειές σας!

Με την ευκαιρία της σημερινής σας εκδήλωσης, θέλω να σας ευχαριστήσω για όσα έχετε

κάνει για την παράταξη, γνωρίζοντας τη διαχρονική αγωνιστική σας παρουσία και τη

συμβολή σας στις μάχες της Νέας Δημοκρατίας σε κάθε επίπεδο.

Είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε συνεχώς το παρόν και να είμαστε σε στενή επαφή με

την κοινωνία. Χρειάζεται διαρκής προσπάθεια, εγρήγορση και οργανωτική ετοιμότητα για

να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις προκλήσεις των καιρών.

Ο στόχος όλων μας είναι κοινός. Ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας και τα παιδιά

μας. Ενωμένοι, με πίστη στους στόχους που χαράζουμε και στηρίζοντας τις στρατηγικές

επιλογές της Κυβέρνησης και το έργο του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη ένα

είναι βέβαιο! Η Ελλάδα θα αλλάζει, θα βαδίζει μπροστά και θα κοιτάζει ψηλά!»

·       Οι  φωτογραφίες είναι από το οδοιπορικό στο Εμπορικό Κέντρο της Πάτρας

·       Η είσοδος στο Ξενοδοχείο θα γίνεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου