Νίκος Ι. Νικολόπουλος : ΚΙΟΤΕΨΕ και εξαφανίστηκε ο Δήμαρχος Πατρέων από διαδικτυακή συζήτηση.

Την Τετάρτη 2/2/2022 και ώρα 19:00, ως επικεφαλής την Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», ήμουν καλεσμένος σε διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωνε ο Δημοσιογραφικός όμιλος Plus Media με τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Κογκόλη, με τίτλο «Οι στόχοι & οι διεκδικήσεις της Πάτρας».

Στην συζήτηση υπήρχε ως θεματολογία η Αποτίμηση της μηχανοκίνητης πορείας Πάτρα-Αθήνα, η Καθημερινότητα και η αξιολόγηση παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες, καθώς και οι μείζονες διεκδικήσεις στην ατζέντα του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Δυστυχώς για τους πολίτες της Πάτρας και όχι μόνο, η συζήτηση δεν πραγματοποιήθηκε την τελευταία στιγμή, λόγο άρνησης του Δημάρχου Πατρέων κ. ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ (κατά Αστυνομική Ταυτότητα ΠΕΛΕΤΙΔΗ).

ΚΙΟΤΕΨΕ και Εξαφανίστηκε, μπροστά στο πολιτικό “ξεβράκωμα που θα υφίσταται ως δήμαρχος, από τη διαλογική συζήτηση με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων.

Εξαφανίστηκε, φοβούμενος τον επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», με τα στοιχεία που θα παρουσίαζε στη συζήτηση για τα έργα και τις ημέρες της Δημοτικής Αρχής, με τις καθημερινές απευθείας αναθέσεις, την ανυπαρξία οράματος για το Δήμο και την καθημερινότητα των Δημοτών, κ.α.

Προτιμάει ο κύριος Αναθετίθης την ασφάλεια των μονολόγων συνεντεύξεων, χωρίς να δίνει ουσιαστικές απαντήσεις επιρρίπτοντας σε άλλους τις ευθύνες.

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ

πρώην Υφυπουργός Εργασίας

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου