Μαρινάκης: «Η Ελλάδα αλλάζει επίπεδο – Δεν αξίζει στην Πάτρα να μην είναι πρωταγωνίστρια»

Συναντήσεις  με εκπροσώπους φορέων στην Πάτρα και το Αίγιο.

«Σε μία χρονική περίοδο, την δυσκολότερη χρονική περίοδο για την ανθρωπότητα, την περίοδο της πανδημίας, αλλά και της παγκόσμιας πληθωριστικής κρίσης, η Ελλάδα αλλάζει επίπεδο. Έπειτα από πάρα πολλά χρόνια μία κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υλοποιεί το προεκλογικό του πρόγραμμα και μάλιστα σε πάρα πολλές εκφάνσεις της πολιτικής και της καθημερινότητας με ταχύτερους ρυθμούς από ότι είχε υποσχεθεί».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα, μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων που είχε με εκπροσώπους φορέων στην αχαϊκή πρωτεύουσα και το Αίγιο, συνοδευόμενος από τον Στυλιανό Κονταδάκη, γραμματέα οργανωτικού, αναπληρωτή γραμματέα της πολιτικής επιτροπής και διευθυντή του γραφείου του προέδρου του κόμματος.

Όπως πρόσθεσε σχετικά με την κυβερνητική πολιτική, «φόροι μειώνονται ο ένας μετά τον άλλον, επενδύσεις ξεπαγώνουν, ξεκινούν, υλοποιούνται, νέες καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας έρχονται για να δοθούν κυρίως στη νέα γενιά, η οποία αδικήθηκε όσο καμία στα προηγούμενα χρόνια» και συνέχισε:

«Η ψηφιακή επανάσταση είναι γεγονός και συνεχίζεται με ακόμα μεγαλύτερους ρυθμούς, η διεθνής εικόνα της χώρας άλλαξε και αλλάζει καθημερινά, στον τομέα της υγείας για πρώτη φορά ενισχύονται τα δημόσια νοσοκομεία μέσα σε μία περίοδο υγειονομικού πολέμου όπως είναι η πανδημία και στην εκπαίδευση για πρώτη φορά, έπειτα από 10 χρόνια, έχουμε τόσους πολλούς διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών».

Ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε μάλιστα ότι «σίγουρα αντιμετωπίζονται και τα όποια λάθη, διότι δεν κάνει λάθη, μόνο όποιος δεν κάνει τίποτε».

Αναφερόμενος ο Παύλος Μαρινάκης στην Πάτρα, η οποία είναι και ο τόπος καταγωγής του, είπε ότι «δεν της αξίζει να χάσει άλλη μία μεγάλη ευκαιρία, δεν της αξίζει να μην είναι πρωταγωνίστρια, μαζί με την Αχαΐα, σε μία περίοδο που η Ελλάδα αλλάζει, που αφήνουμε πίσω μας το χθες, που κερδίζουμε μικρές και μεγάλες μάχες».

Παράλληλα, ο Παύλος Μαρινάκης σημείωσε ότι «είμαστε εδώ όλοι ενωμένοι για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι στην Αχαΐα η Νέα Δημοκρατία θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του προέδρου της και πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, θα πρωταγωνιστήσει για όλους τους πολίτες, για την καθεμία και τον καθένα που θέλει να δει τα παιδιά του να μπορούν να έχουν το δικαίωμα, εφόσον το επιθυμούν, να γυρίσουν πίσω».

Στην συνέχεια, ο Παύλος Μαρινάκης εγκαινίασε τα νέα γραφεία της διοικούσας επιτροπής εκλογικής περιφέρειας Αχαΐας, στην Πάτρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου