ΠΑΤΡΑ : «Έφυγε» η Ανδριάνα Θεοδωροπούλου μια εξαίρετη συμπολίτισσα

Μια εξαίρετη συμπολίτισσα με την στόφα της αγωνίστριας εργαζόμενηςάριστης συζύγου και μητέρας η Ανδριάνα Θεοδωροπούλου εγκατέλειψε τα εγκόσμια σκορπίζοντας θλίψη, αλλά αφήνοντας παράλληλα και μια τρυφερή ανάμνηση στα παιδιά, τα εγγόνια και τους λοιπούς συγγενείς της. 

Η δημοσιογραφική οικογένεια της ΕΣΗΕΠΗΝ και του ΤΕΑΣ συλλυπούνται τον εκλεκτό και καταξιωμένο  συνάδελφο Γενικό Γραμματέα του ΤΕΑΣ Κώστα Θεοδωρόπουλο για τη μεγάλη απώλεια της μητέρας του και συμμετέχει στο πένθος της οικογένειας, γιατί  η αείμνηστη   ήταν φίλος και συμπαραστάτης στον αγώνα των συναδέλφων δημοσιογράφων του γιού της.

Η εκλιπούσα υπήρξε επί σειράν ετών εργαζόμενη μαζί με τον αείμνηστο σύζυγό της Ιωάννη στο άλλοτε κραταιό συγκρότημα της Πειραϊκής – Πατραϊκής, όπου είχε διακριθεί για την συνέπεια της αλλά και τον ιδιαίτερα καλοσυνάτο χαρακτήρα της καθώς και τη συναδελφική αλληλεγγύη.

Η σεβαστή κυρά Ανδριάνα έφυγε από τη ζωή με ήθος και αξιοπρέπεια κυριολεκτικά μέσα στην αγκαλιά των παιδιών της του Κώστα και της Αμαλίας, του Αλέξανδρου και των εγγονών της που τόσο πολύ της συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε  εξ ‘ αιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

Η κηδεία της Ανδριάνας Θεοδωροπούλου έγινε  στον ναό της Αγ. Τριάδος.

Αιωνία της η μνήμη.

Θανάσης Μπαμπανέβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου