Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν Δ Παύλος Μαρινάκης στην Αχαϊα

 Οδοιπορικό στην Αχαΐα με ουσιαστικές επαφές και συναντήσεις θα έχει την προσεχή Τρίτη 8

Φεβρουαρίου ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίαςκ Παύλος Μαρινάκης συνοδευόμενος από τονΓραμματέα Οργανωτικού , Αναπληρωτή Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρουκ. Στυλιανό  Κονταδάκη.

Εκτός από το τελικό πρόγραμμα επαφών και συναντήσεων το οποίο θα ανακοινωθεί από την κεντρική διοίκηση του κόμματος ο κ Μαρινάκης στις 5 το απόγευμα θα εγκαινιάσει τα νέα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας τα οποία βρίσκονται επί της οδού Κορίνθου 273Γ(διασταύρωση με την Ερμού

Εξ αιτίας των υγειονομικών περιοριστικών μέτρων στο χώρο εκδηλώσεων θα βρεθούν ο Υφυπουργός Εξωτερικών ,οι Βουλευτές του Νομού, ο Περιφερειάρχης , τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Αχαΐας και εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ.

Μετά τα εγκαίνια οι κ.κ. Μαρινάκης και Κονταδάκης θα συναντηθούν και θα συνομιλήσουν με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας.

Νωρίτερα (4:30μ.μ.) ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής  Επιτροπής κ Παύλος Μαρινάκης στα  νέα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪ́ΑΣ  θα προβεί σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ παρουσιάζοντας και τον απολογισμό του οδοιπορικού του στην Αχαΐα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου