ΠΑΤΡΑ : Έφυγε από τη ζωή ο Χαράλαμπος Χριστόπουλος, πρώην σύζυγος της Μαριάννας Σταματιάδου

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο καρδιολόγος, Χαράλαμπος Χριστόπουλος, πρώην σύζυγος της διατροφολόγου και πρώην δημοτικής συμβούλου Μαριάννας Σταματιάδου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

 Η απώλεια είναι μεγάλη και για τις κόρες του, την ηθοποιό Νάνσυ Χριστοπούλου και την αδερφή της Βάσια.

Η κηδεία του Χαράλαμπου Χριστόπουλου θα γίνει στις 16.00 το απόγευμα της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Ζαρουχλέικων. 


ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΜΕ

ΤΟΝ ΛΑΜΠΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ

 

 

Με το άγγελμα θανάτου τουκαρδιολόγου Χαράλαμπου Χριστόπουλου από την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτωανακοίνωση:

 

Με αισθήματα οδύνης και θλίψης αποχαιρετάμε τον Ιατρό – Καρδιολόγο ΧαράλαμποΧριστόπουλο. Υπήρξε προβεβλημένο στέλεχος της παράταξης από την ίδρυση της ,λάμπρυνε με την συμμετοχή του το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις Ευροεκλογές του 1984 , διατέλεσε Πρόεδρος της ΔΗΚ-ΙΑΤΡΩΝ , Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και μέλος της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Παράταξής μας και υπηρέτησε υποδειγματικά και μεανιδιοτέλεια την επιστήμη και τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκφράζουν στην οικογένεια του τα ειλικρινή τους

συλλυπητήρια . Η μνήμη του θα μείνει άσβεστη σε όλους μας.

 ΤΗΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

*** Ο ιατρός και επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Νίκος Παπαδημάτος εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου του, οικογενειακού φίλου και συμμαχητή σε κοινούς αγώνες, Χαράλαμπου Χριστόπουλου.

«Ηταν ένας πολύ καλός φίλος με τον οποίον μας συνέδεαν κοινά ιδανικά και αγώνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παπαδημάτος, ο οποίος εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια στην σύζυγο του Χαράλαμπου Χριστόπουλου, Μαριάννα Σταματιάδου και τις δύο κόρες τους, Βάσια και Νάνσυ. «Θα τον θυμόμαστε πάντα…», πρόσθεσε συγκινημένος ο Ν. Παπαδημάτος.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου