Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐαςαποτίει φόρο τιμής στον αείμνηστο Υπουργό Γιάννη Βασιλειάδη

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ

Συμπληρώνονται στις 30 Μαρτίου 2022δέκα χρόνια από τον θάνατο του πρώην Υπουργού Γιάννη Βασιλειάδη. Του προβεβλημένου πολιτικού που υπηρέτησε ως Υπουργός και Βουλευτής με πάθος την Αχαΐα και τους πολίτες της.

Ο Ναύαρχος διακρίθηκε για τη συμβολή του στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας , υπηρέτησε με την ίδια ανιδιοτέλεια την πολιτική και κέρδισε επάξια την αγάπη και τον θαυμασμό των Αχαιών.

Στη μακρά πολιτική και επαγγελματική του διαδρομή ο Γιάννης Βασιλειάδης διακρίθηκε για το ήθος , τη σεμνότητα , τη μαχητικότητα και την αγάπη του για την Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Από τις κορυφαίες θέσεις του Υπουργικού Συμβουλίου (Δημόσια Τάξη , Εθνική Άμυνα), αλλά και ως (Βουλευτής , Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας , Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας) άφησε αποτυπώματα ήθους , αξιοπρέπειας , ευθύνης και αποτελεσματικότητας.

Πάνω απ’ όλα υπήρξε ένας προβεβλημένος Πολιτικός που παρήγαγε σημαντικό έργο και ένας εξαίρετος άνθρωπος με ειλικρινή αγάπη και έγνοια για την Πατρίδα μας και τον τόπο μας.

Παρακαταθήκη του για τις επόμενες γενιές αποτελεί το Ίδρυμα «Κατερίνα Βασιλειάδη» το οποίο κάθε χρόνο επιβραβεύει μαθητές και μαθήτριες από την Αιγιάλεια.

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας θα παρευρεθούν την προσεχή Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στο ετήσιο Μνημόσυνο που θα πραγματοποιηθεί για την ανάπαυση της ψυχής τουστο Αίγιο.

Η μνήμη του σπουδαίου πολιτικού με τις σημαντικές παρεμβάσεις και διακρίσεις θα αποτελεί για όλους μας πολύτιμη παρακαταθήκη και οδηγό.

 

ΤΗΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                                                                                                    ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου