Τσίπρας από την Πάτρα : Αν δεν αλλάξουμε θα βουλιάξουμε.








Στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα σήμερα Τετάρτη το πρωί στην Πάτρα. 

Μετά το εργοστάσιο «Πρώτο» έφτασε στην Πλατεία Γεωργίου όπου έτυχε θερμής υποδοχής από 200 περίπου άτομα ανάμεσα στα οποία πολλά γνωστά πρόσωπα που ανήκουν στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Στη συνέχεια  περιόδευσε και μίλησε με εμπόρους  στο οικοδομικό τετράγωνο Κανακάρη- Ερμού Κορίνθου. Κυριάρχησε το θέμα των αυξήσεων στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, της καθυστέρησης απονομής και περικοπών στις συντάξεις , της ραγδαίας πτώσης του τζίρου, της ανεργίας και γενικότερα της ακρίβειας. Στη συνέχεια σε καφέ της πλατείας Γεωργίου συναντήθηκε και συνομίλησε με νεολαίους. 

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Συριζα ανέφερε μεταξύ άλλων :







 

« Παντού όπου βρεθώ τα ίδια προβλήματα και μεγάλη η αγωνία. Πιθανόν να πάμε σε μεγάλη κοινωνική κρίση. Τα ίδια είδα και στην Πάτρα ταυτόχρονα με μια αγανάκτηση που γίνεται   οργή κα πολιτική πρωτοβουλία για αλλαγή και διεκδίκηση.

Αν δεν αλλάξουμε θα βουλιάξουμε. Η χώρα χρειάζεται επειγόντως αλλαγή πορείας, η κοινωνία χρειάζεται στήριγμα  με προοδευτική κυβέρνηση για να ξεκινήσει το μεγάλο   έργο της ανοικοδόμησης της κοινωνίας που  σήμερα λεηλατείται».

AΝΔΡΕΑΣ Α. ΒΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου