ΠΑΤΡΑ : Η ημέρα της Γυναίκας αποτυπώνεται στην γυναίκα της Ουκρανίας

 ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

ΟΜΙΛΗΤΗΣ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ν.ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας όπου θα τιμηθεί η Ημέρα της Γυναίκας, με ομιλία στις 6:30 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων  Νίκης Κεραμέως. Το μήνυμα της σημερινής ημέρας αποτυπώνεται στην γυναίκα της Ουκρανίας. Εκείνης που έμεινε στην Πατρίδα της για να την υπερασπιστεί από την Ρωσική Εισβολή. Αλλά και εκατοντάδες άλλες γυναίκες που μαζί με τα παιδιά τους πήραν τον δρόμο της Προσφυγιάς. Η συμπαράταξή μας με τις γυναίκες της Ουκρανίας συνοδεύεται από τον αγώνα μας για να βρει η γυναίκα παντού στον κόσμο το ρόλο που της αξίζει.

Την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης , οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας , Χριστίνα Αλεξοπούλου και η Υπεύθυνη του Τμήματος Γυναικών Κυριακή Μπακούρου.

Πριν από την εκδήλωση θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της αείμνηστης Υπουργού και προβεβλημένου Στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττας Γιαννάκου.

Σήμερα Τρίτη τα κλιμάκια του Τμήματος Γυναικών ολοκλήρωσαν τις πενθήμερες εξορμήσεις – επισκέψεις σε υπηρεσίες , επιχειρήσεις , γειτονιές της πόλης και χώρους δουλειάς, στέλνοντας παντού το μήνυμα για τον αγώνα που δίνουν οι γυναίκες για την κοινωνία της πραγματικής ισότητας και του σεβασμού των ανθρώπινων αξιών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί η μνήμη της ηθοποιού Μέμας Σταθοπούλου , της Πολιτευτού – Πρώην Προέδρου της «Ενώσης Γυναικών Πάτρας» Κυριακής Ρογδάκη , της Προέδρου του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Λιολιώ Κολυπέρα ενώ παράλληλα θα τιμηθούν για την ανιδιοτελή προσφορά τους η πρώτη γυναίκα Δημοτική Σύμβουλος της Πάτρας (1975) που ανέδειξε η παράταξη Βάσω Μεντζελοπούλου , η Πρώην Νομάρχης – Πολιτευτής και Πρώτη Προέδρος του Τμήματος Γυναικών Αλέκα Βακάλογλου , η Ιατρός – Αιματολόγος , Πρώην Πρόεδρος πολλών Φιλανθρωπικών Συλλόγων και Πολιτευτής Άννα Σπηλιωτακάρα – Ρηγοπούλου και η Προέδρος του Συλλόγου «Μαχητές»  Μάρθα Χριστοπούλου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς των Συλλόγων Γυναικών Πάτρας.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου