ΠΑΤΡΑ : Παρατείνεται η συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ν.Δ. για τους κατοίκους της Ουκρανίας

 

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕ

Παρατείνεται για μια εβδομάδα και ειδικότερα μέχρι και την προσεχή Παρασκευή 11 Μαρτίου η συλλογή της ανθρωπιστικής βοήθειας για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας που ξεκίνησε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Η πρωτοβουλία που ξεκίνησε προχθές η Νέα Δημοκρατία στην Πάτρα είχε από τις δυο πρώτες ημέρες εντυπωσιακά αποτελέσματα καθώς δεκάδες μέλη , φίλοι της Παράταξης και πολίτες της Πάτρας προσήλθαν στα γραφεία συμβάλλοντας και αυτοί σε αυτή την ανθρωπιστική βοήθεια  προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας (κονσέρβες παντός τύπου, γάλα εβαπορέ, γάλα σε σκόνη για παιδιά, δημητριακά, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι και παξιμάδια).Τα τρόφιμα θα διατεθούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Πριν από λίγο ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας κ. Αντώνης Κουνάβης συνοδευόμενος από εθελοντές της Παράταξης παρέδωσαν στον Ερυθρό Σταυρό Πάτρας τις πρώτες ποσότητες και στις σχετικές του δηλώσεις υπογράμμισε : «Παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις στην Ουκρανία και ευχόμαστε να σταματήσουν οι εχθροπραξίες. Στεκόμαστε δίπλα στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας και στέλνουμε μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης. Η πρωτοβουλία μας παρατείνεται για επτά ημέρες ακόμα και με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμβάλλουν, συμμετέχοντας στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.Είναι μια πράξη χρέους για όλους μας.Στηρίζουμε τον Ουκρανικό Λαό σε αυτή την μεγάλη δοκιμασία του».

 

·       Στα γραφεία της οργάνωσης Κορίνθου 273Γ , καθημερινά τις ώρες 10:00-14:00 και 18:00-22:00 , συνεχίζεται η συλλογή της ανθρωπιστικής βοήθειας. Το τηλέφωνο της Δ.Ε.Ε.Π. (2610621050) για συνεννόηση όσων το επιθυμούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου