Νίκος Νικολόπουλος: Μήπως ΝΑΥΠΗΓΕΙΤΑΙ απευθείας ανάθεση στην Ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών του Δήμου Πατρέων;

Στα θέματα της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πατρεών στις 29/3/2022, περιλαμβάνεται και ο διαγωνισμός για την Ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων Παραλιών του Δήμου για το 2022.

Παρόλο που φαντάζει νωρίς η όλη διαδικασία, ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» εκτιμούμε ότι, θα ζήσουμε ξανά του ΝΑΥΑΓΙΟ του διαγωνισμού όπως έγινε αντίστοιχα και το 2021.

Άραγε γιατί η δημοτική Αρχή ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ επιλέγει τη γνωστή πεπατημένη στην διαδικασία ανεύρεσης Ιδιωτικής Ναυαγοσωστικής Εταιρείας και όχι στη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού με σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου τετράμηνης απασχόλησης Ναυαγοσωστών, όπως πράττουν άλλοι Δήμοι;

Γιατί δεν υλοποιεί την πρόταση που καταθέσαμε στον Δήμαρχο ως «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» τον Μάιο του 2021, με την οποία των καλούσαμε να προχωρήσει στην αγορά του απαιτούμενου Ναυαγοσωστικού εξοπλισμού και στην πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού.

(https://www.neapatra.gr/?section=637&page1541=5&language=el_GR&itemid1541=2832&detail1541=1)

Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ έχει επιλέξει συνειδητά, να γίνεται κάθε χρόνο όμηρος των ιδιωτικών συμφερόντων, εις βάρος του Δημοτικού Ταμείου και των Λαϊκών Συμφερόντων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου