Το πρώτο συνέδριο του Οικονομικού Ταχυδρόμου είναι πλέον γεγονός. Στις 29 και 30 Μαρτίου, η καρδιά της Οικονομίας – και όχι μόνο – «θα χτυπά» στην ιστορική έδρα του Χρηματιστηρίου, στην οδό Σοφοκλέους.

Το συνέδριο θα μεταδίδεται σε livestream από τα ψηφιακά μέσα της Alteregomedia: OT, in, tοvima, tanea και το One TV.

Σχεδόν ένα χρόνο ύστερα από τη δυναμική επανεμφάνιση του εμβληματικού τίτλου σε ψηφιακή μορφή, ο Οικονομικός Ταχυδρόμος με το OT FORUM εγκαινιάζει μια νέα μορφή επικοινωνίας με το πιστό του κοινό, παρέχοντας φιλόξενο βήμα γόνιμου διαλόγου, προβληματισμού και κατάθεσης προτάσεων.

Διαφοροποιούμενο ως προς τη δομή και τη φυσιογνωμία, το ΟΤ FORUM αποτελεί ταυτόχρονα ένα ολοκληρωμένο οπτικοακουστικό προϊόν, που δίνει προτεραιότητα στην εμπειρία των συμμετεχόντων αλλά και στην αλληλεπίδραση όλων όσοι θα παρακολουθήσουν τις εργασίες του εξ αποστάσεως (μέσα από sites, social media και ψηφιακές πλατφόρμες).

Δίνει έμφαση στο περιεχόμενο με βάση την επικαιρότητα και το κύρος των συμμετεχόντων που προέρχονται από τον χώρο της οικονομίας και των επιχειρήσεων, της πολιτικής, των πανεπιστημίων και των ερευνητικών κέντρων και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το πρώτο OT Forum, του Οικονομικού Ταχυδρόμου, λαμβάνει χώρα σε ιδιαιτέρως κρίσιμη συγκυρία για την παγκόσμια κοινότητα και οικονομία, που επιταχύνει την ήδη ταχεία αλλαγή του κόσμου.