ΠΑΤΡΑ : Σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΙωάννηςΛαϊνιώτης

 

Ένα νέο «αντάμωμα» μετά την υγειονομική κρίση που περιόρισε τις απευθείας επαφές με τους πολίτες, πραγματοποιεί την ερχόμενη Κυριακή, (3/4) και ώρα 11 π.μ., στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ», στην Πάτρα, ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΙωάννηςΛαϊνιώτης. Στο πλαίσιο εκδήλωσης ανοικτού διαλόγου για όσα ταλαιπώρησαν και συνεχίζουν να ταλανίζουν την κοινωνία μας, αλλά και τις σαφείς διεξόδους που προτείνει με ρεαλισμό το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Με αφορμή την προγραμματισμένη εκδήλωση του, ο κ. Λαϊνιώτης δήλωσε:

 

«Μετά την παγκόσμια υγειονομική περιπέτεια, που δυστυχώς συνεχίζεται όμως ευτυχώς με ευνοϊκότερες συνθήκες για τις μεταξύ μας συναντήσεις, αλλά και σε μια εποχή κρίσιμη και ιστορική μετά την καταιγίδα του πολέμου που ξέσπασε στη γειτονιά μας, είναι η ώρα για ένα νέο αντάμωμα μεταξύ μας.

Ένα αντάμωμα όλων ημών των Αχαιών που, χρόνια τώρα, έχουμε καλλιεργήσει μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοστήριξης, με βάση την κοινή έγνοια μας για την Πατρίδα μας,που μας κρατά πάντα ενωμένους. Πολύ περισσότερο τώρα, που τα διακυβεύματα για το παρόν και το μέλλον της χώρας και του έθνους μας, είναι πολλά και καθοριστικά.

Σας καλώ στην εκδήλωση μου για να μοιραστούμε τις σκέψεις και την αγωνία μας, για την Πατρίδα μας. Και να χαράξουμε τη νέα πορεία που ΜΑΖΙ θα ακολουθήσουμε, στο πλευρό του Κυριάκου Βελόπουλου και της Ελληνικής Λύσης.

Την Κυριακή 3 Απριλίου τα λέμε όλα, με την γλώσσα της λογικής και της αλήθειας! Με Πατριωτική ευθύνη προτείνουμε λύσεις στην Οικονομία, την Ενέργεια, τον Πρωτογενή τομέα, τα Εθνικά θέματα, την Εθνική άμυνα, την Υγεία, την Παιδεία!

Ελληνική Λύση...η μόνη Λύση!

Πρώτα η Ελλάδα!

Πρώτα οι Έλληνες!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου