Ημερίδα της Νέας Δημοκρατίας για την Παιδεία στην Πάτρα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΛΩΤΑ

Οι μεταρρυθμίσεις στο εκπαιδευτικό σύστημα θα είναι το αντικείμενο ημερίδας που θα διοργανώσει στην Πάτρα το προσεχές διάστημα ο Τομέας Παιδείας της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Στόχος της ημερίδας είναι να αναπτυχθούν οι βασικές έννοιες που συμπυκνώνουν τον διάλογο γύρω από την Παιδεία που είναι η πρόοδος , η αλληλεγγύη και η ανάπτυξη. Η Παιδεία διαδραματίζει καίριο ρόλο στη διαμόρφωση και της τωρινής και της επόμενης γενιάς.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα αξιολογηθεί η συμβολή των πρωτοβουλιών του Υπουργείου Παιδείας στην εκπαίδευση τα τελευταία δυόμιση χρόνια , η ανταπόκριση όλων των βαθμίδων στο στοίχημα της τηλεκπαίδευσης , οι πρωτοβουλίες που έχουν αναπτυχθεί στην Αχαΐα και οι προκλήσεις των επόμενων ετών.

Τομεάρχης Παιδείας της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας ανέλαβε ο Γιατρός – Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Παναγιώτης Πλώτας (ΦΩΤΟ) ενώ κατ’ αλφαβητική σειρά τα μέλη είναι : Γιώργος Αυγουρόπουλος (Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών) , Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος (Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών) , Φίλιππος Γουρζής (Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών) , Αθανάσιος Καρράς (Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης) , Βασίλειος Κωστόπουλος (Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών) , Νίκολαος Μεταξάς (Δάσκαλος) , Γιώργος Νικολόπουλος (Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης) , Θόδωρος Λυρής (Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης) , Μιχάλης Παπαζαφειρόπουλος (Συν. Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης) , Μαρία Σαββοπούλου (Δασκάλα) , Χρήστος Χάΐδας (Δάσκαλος).

Την προσεχή εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του Τομέα Παιδείας.

Επίσκεψη Αγάπης στην Πρεσβεία της Ουκρανίας

Επίσκεψη αγάπης θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας στην Πρεσβεία της Ουκρανίας στη Χώρα μας. Ειδικότερα ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Αντώνης Κουνάβης θα συναντηθεί με τον Πρέσβη της Ουκρανίας κ. SergiiShutenkoστον οποίον θα εκφράσει τη συμπαράσταση όλων στον δοκιμαζόμενο λαό της Χώρας του από την επίθεση των Ρωσικών Στρατευμάτων και παράλληλα θα του παραδώσει σε τραπεζική επιταγή τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την Εκδήλωση Γυναικών που διοργάνωσε στις 9 Μαρτίου η Δ.Ε.Ε.Π. στην Πόλη μας.

Ο κ. Κουνάβης σε δηλώσεις του υπογράμμισε : «Η συνάντησή μας με τον Πρέσβη της Ουκρανίας , αποτελεί ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης προς το δοκιμαζόμενο Ουκρανικό Λαό. Η αλληλεγγύη και η ενότητα είναι τα πιο δυνατά μας όπλα».

Συνεδριάζει η Γραμματεία Γυναικών

Αύριο Τετάρτη 13 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί 7:30μμ στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας με τη συμμετοχή του Προέδρου της Αντώνη Κουνάβη η πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση της Γραμματείας Γυναικών στην οποία θα συζητηθεί το πρόγραμμα δράσης του επόμενου τριμήνου με την πρώτη παρέμβαση να γίνεται της ημέρες του Πάσχα.

Τομεάρχης Γυναικών ορίστηκε η Κα. Κυριακή Μπακούρου (Δημόσιος Υπάλληλος – Συνδικαλίστρια) ενώ στην δεκαεπταμελή Γραμματεία συμμετέχουν κατά αλφαβητική σειρά :

Πατρούλα Αντωνοπούλου (Εκπαιδευτικός) , Ζέτα Γεώργα (Ιδιωτική Υπάλληλος) , Νία Κόλλια (Δημόσιος Υπάλληλος – Συνδικαλίστρια) , Μαρία Δημητριάδη (Γιατρός – Πλαστικός Χειρουργός) , Ευγενία Θεοδωροπούλου (Δημόσιος Υπάλληλος) , Κική Μηλιτσοπούλου (Συνταξιούχος – Συνδικαλίστρια) , Σταυρούλα Μπιλίρη (Συνταξιούχος – Συνδικαλίστρια) , Ελένη Ντάζου (Λογιστής) , Μαρία Ορδίτη (Ιδιωτική Υπάλληλος) , Ρούλη Πάνου (Συνταξιούχος Τραπεζικός) , Ράνια Πατρώνη (Γιατρός – Αναισθησιολόγος) , Ελισσάβετ Πίκουλα (Επιχειρηματίας) , Ελευθερία Ρηγάτου (Επιχειρηματίας – μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Κομμωτών) , Κατερίνα Σαρλή (Συνταξιούχος Τραπεζικός) , Χρύσα Σταθοπούλου (Ιδιωτική Υπάλληλος) ,Ιουλία Τσιμίνη (Αγρότισσα) , Βάσω Τρουπελιώτη (Εργαζόμενη στον Ιματισμό).

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου