ΔΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑΔΑ : Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθη  διακινητής ναρκωτικών σε περιοχή του Μεσολογγίου

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Μεσολογγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Παράλληλα, συνελήφθησαν και τρεις ακόμα ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου,  αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν χθες το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή του Μεσολογγίου, τον αλλοδαπό άνδρα να προμηθεύει με ναρκωτικές ουσίες δυο από τους ημεδαπούς άνδρες, ενώ ο τρίτος τους ανέμενε σε σταθμευμένο όχημα.

Στη θέα των αστυνομικών οι δυο ημεδαποί συλληφθέντες απέρριψαν στο έδαφος (5,2) γραμμάρια ηρωίνης και (1,1) γραμμάριο κοκαΐνης, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ ο αλλοδαπός άνδρας τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη έπειτα από πεζή καταδίωξη.   

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο διακινητής απέρριψε στο έδαφος οκτώ συσκευασίες με (8,6) γραμμαρίων κοκαΐνης, είκοσι μια συσκευασίες με (100,1) γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου,  (14,7) γραμμάρια κάνναβης σε φούντες  και τρεις αλυσίδες λαιμού.

Σε σωματικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν στους τέσσερις συλληφθέντες βρέθηκαν στη κατοχή τους και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (2.881) ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε  στην οικία του αλλοδαπού άνδρα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, βρήκαν επίσης και κατέσχεσαν τα εξής:

 

·       (350) ευρώ

·       Τρία κινητά τηλέφωνα

·       Πέντε πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και

·       Ένα ζευγάρι κυάλια.

 

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του αλλοδαπού κατηγορούμενου, πρόεκυψε ότι στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη Χώρα μας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.


Συνελήφθη άνδρας για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών στην Αιτωλοακαρνανία  


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Αγρινίου, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν τον άνδρα σε περιοχή της Ναυπακτίας και σε έλεγχο που του ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν (193) γραμμάρια κάνναβης και (3,2) ml άγνωστη ουσία, τα οποία είχε επιμελώς κρυμμένα σε ηχείο αναπαραγωγής ήχου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Συνελήφθη ακόμα ένας διακινητής ναρκωτικών στην Πάτρα

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών.


Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τον άνδρα να κινείται με όχημα και τον ακινητοποίησαν για έλεγχο, κατά τον οποίο βρήκαν και κατέσχεσαν δεκατέσσερις ανισοβαρείς συσκευασίες, με (59,5) γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των (1.580) ευρώ.  

Σε έρευνα που ακολούθησε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν (16,4) γραμμάρια κοκαΐνης και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζε ο κατηγορούμενος από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών ανέρχεται περίπου στις 6.000 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου