Νίκος Νικολόπουλος:Να δώσουμε «ΖΩΗ», στην οδό Κανακάρη και στις γειτονιές της Πάτρας.

Ανήμερα της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής, ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», κατέθεσα την παρακάτω ερώτηση στον Δήμαρχο Πατρέων, σχετικά με την βεβήλωση και την εγκατάλειψη των Βοηθητικών χώρων στην Κανακάρη.

  Ελπίζουμε η απερχόμενη Δημοτική Αρχή ΑΧΡΗΣΤΙΔΗ, στο μικρό διάστημα που θα διοικεί ακόμη την Πάτρα, να υλοποιήσει τις παρακάτω προτάσεις της παράταξής μας, δίνοντας ΖΩΗ, τόσο στην ξεχασμένη γειτονιά επί της οδού Κανακάρη με την αξιοποίηση των συγκεκριμένων χώρων, όσο και στα λειτουργικά έξοδα σωματείων της περιοχής μας.      

Κύριε Δήμαρχε,

Σε ρεπορτάζ τοπικού ειδησεογραφικού site στις 18/4/2022, γίνεται αναφορά για την βεβήλωση που υφίστανται οι βοηθητικοί χώροι στο τοιχίο της οδού Κανακάρης.

https://www.thebest.gr/article/661925-patra-moutzoura-oi-boithitikoi-choroi-tis-kanakari-pou-tha-ginotan-exodos.

Οι συγκεκριμένοι χώροι έχουν εγκαταλειφθεί, μαζί με το έργο της αντιδρόμησης, στην φθορά του χρόνου, καθώς επίσης και στην «αξιοποίηση» από χρήστες εξαρτημένων ουσιών.

Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» σας καλούμε να με ενημερώσετε, τι προτίθεστε να κάνετε για την αξιοποίηση των παραπάνω συγκεκριμένων Βοηθητικών Χώρων.

Θα τους παραχωρήσετε ΔΩΡΕΑΝ σε συλλόγους (Πολιτιστικούς, Αθλητικούς, Γονέων και Κηδεμόνων, κ.α.) της περιοχής, για στέγαση των γραφείων τους, δίνοντας παράλληλα και Ζώη στη περιοχή, συμβάλλοντας με έμμεσο τρόπο και οικονομικά, σε μείωση των λειτουργικών τους εξόδων;

Θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν οι συγκεκριμένοι χώροι και ως γραφεία των Δημοτικών Παρατάξεων, που μέχρι σήμερα δεν έχετε καταφέρει με ευθύνης σας, να μας παραχωρήσετε σε ακίνητα του Δήμου;

Ελπίζουμε οι παραπάνω προτάσεις μας να βρουν ανταπόκριση, προς όφελος των Δημοτών και της αντίστοιχης περιοχής

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου