Πορεία προς τα εμπρός της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π.

Α.ΚΟΥΝΑΒΗΣ : ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΧΑΪΑ

Δυναμικά μπροστά. Συμπληρώθηκαν χθες έξι μήνες από την εκλογή της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας , έξι μήνες από την επανεκκίνηση της Οργάνωσης στο Νομό και ο απολογισμός των δράσεων , παρεμβάσεων , εκδηλώσεων , πρωτοβουλιών τις πρώτες εκατόν ογδόντα ημέρες θα κατατεθεί προς συζήτηση από τον Πρόεδρο Αντώνη Κουνάβη στην προσεχή συνεδρίαση του καθοδηγητικού οργάνου στην Αχαΐα ενώ στη συνέχεια θα σταλεί στη Γραμματεία Οργανωτικού της φιλελεύθερης Παράταξης και μέσα στον Ιούνιο θα παρουσιαστεί στην Α’ Σύνοδο της Νομαρχιακής Συνέλευσης Αχαΐας , ένα όργανο το οποίο επαναδραστηριοποιείται.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Αντώνης Κουνάβης μιλώντας σε συνεργάτες του για το πρώτο εξάμηνο της νέας Δ.Ε.Ε.Π. υπογράμμισε : «Με αίσθημα ευθύνης ανταποκρινόμενοι στην επιλογή των Μελών της Οργάνωσης  συνεχίζουμε με συνέπεια την πορεία μας. Ξεκινήσαμε την επανεκκίνηση της Οργάνωσης στο Νομό και έχουμε την ευκαιρία να κάνουμετον απολογισμό όσων πετύχαμε. Αλλά και να χαράξουμε μια σαφή πορεία για το μέλλον. Να ακούσουμε τους πολίτες, τις παραγωγικές τάξεις, την κοινωνία. Να διαμορφώσουμε τις θέσεις μας απέναντι σε σύγχροναπροβλήματα και προκλήσεις. Να αναζητήσουμε ρεαλιστικές λύσεις και να θέσουμε ξεκάθαρες προτεραιότητες ώστε με τη βοήθεια όλων των Μελών της Δ.Ε.Ε.Π. , των Τομεαρχών , των  Εθελοντών , των Μελών μας στις γραμματείες και των Στελεχών – παλιών και νέων Μελών της φιλελεύθερης Παράταξης η Νέα Δημοκρατία να αποκτήσει τη δική της φωνή και δύναμη σε ολόκληρη την Αχαΐα.

Αυτούς του έξι μήνες πορευτήκαμε με υπευθυνότητα, με μέτρο, με νηφαλιότητα και πνεύμα συνεννόησης.

Τιμάμε καθημερινά την παρακαταθήκη αυτής της Παράταξης και τα χιλιάδες Μέλη της στο Νομό. Και τη συνεχίζουμε όλοι εδώ στην Αχαΐα μεαφοσίωση, ακολουθώντας τον πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Που οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία και τηνΕλλάδα, σταθερά μπροστά».

 ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ 14Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Πορεία στο Νομό ενόψει του 14 ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά από  Τρίτη 26 Απριλίου 2022  ηΔιοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας.

Με ενδιάμεσους σταθμούς σε Αίγιο , Κάτω Αχαΐα , Καλάβρυτα , Κλειτορία , Χαλανδρίτσα και δεκάδες

Δημοτικά Διαμερίσματα κλιμάκια της Παράταξης με Επικεφαλής τον Πρόεδρο Αντώνη Κουνάβη και στα

οποία θα συμμετάσχουν τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. , Τομεάρχες , Εθελοντές θα μιλήσουν σε εκδηλώσεις διαλόγου

με τους Πολίτες παρουσιάζοντας τις θέσεις της Νέας δημοκρατίας ενόψει του 14 ου Συνεδρίου το οποίο θα

πραγματοποιηθεί από 6 έως 8 Μαΐου 2022 στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου