Συλλήψεις για ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ , για διακίνηση ναρκωτικών και για διακίνηση κοκαΐνης

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης  Ασφάλειας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων είχε σχηματιστεί, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ληστεία.

 

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και από τον Ανακριτή Πατρών εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος των κατηγορουμένων, για το αδίκημα της ληστείας.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι, οι δυο κατηγορούμενοι την 17/3/2022 το βράδυ, στην Πάτρα, μετέβησαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κουκούλες και μάσκες και με την απειλή όπλου τύπου πιστολιού, το όποιο έφερε ο ένας από αυτούς, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή, το χρηματικό ποσό των (1.590) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στην Κάτω Αχαΐα

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο άτομα (ένας αλλοδαπός άνδρας και μια ημεδαπή γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Παράλληλα, συνελήφθη και ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν τον τρίτο συλληφθέντα στη Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών Πύργου και σε έλεγχο που του ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μικροποσότητα κοκαΐνης, την οποία είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον αλλοδαπό διακινητή.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες του αλλοδαπού και της ημεδαπής στην Κάτω Αχαΐα και σε μοτοσικλέτα του αλλοδαπού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

·       (6) κιλά και (313) γραμμάρια κάνναβης,

·       (462) γραμμάρια κοκαΐνης, διαμοιρασμένη σε (33) συσκευασίες,

·       (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

·       (4) κινητά τηλέφωνα,

·       (520) ευρώ και

·       (1) τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις.

Το παράνομο περιουσιακό όφελος, που θα αποκόμιζαν οι κατηγορούμενοι από τη διακίνηση των ναρκωτικών ξεπερνά τις 53.000 ευρώ. Επιπλέον, κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα του αλλοδαπού συλληφθέντα, ως μέσο διευκόλυνσης για την μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

Συνελήφθη άνδρας στην Αιτωλοακαρνανία για διακίνηση κοκαΐνης

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αντίρριο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τον άνδρα να κινείται με όχημα και σε σωματικό έλεγχο που του ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν (85,2) γραμμάρια κοκαΐνης, διαμοιρασμένη σε (7) συσκευασίες και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ το όχημα του κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης για την διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου