Αφετηρία νέων κατακτήσεων το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Ξεκινά αύριο Παρασκευή 6 Μαΐου το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και σε μήνυμά τους ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης , τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. , οι Τομεάρχες και οι Εθελοντές επισημαίνουν :

«Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση χαιρετίζουμε το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Διεξάγεται από αύριο σε μια χρονική περίοδο όπου η Χώρα μας και όλη η ανθρωπότητα έχει βρεθεί αντιμέτωπη με τις περισσότερες και μεγαλύτερες κρίσεις που βρέθηκε ποτέ οποιαδήποτε κυβέρνηση και οποιοδήποτε κράτος ταυτόχρονα. Αυτό που θα κάνουμε με νηφαλιότητα και επιχειρήματα είναι να συγκρίνουμε τι είπαμε προεκλογικά και τι έγινε μετεκλογικά. Το δεύτερο είναι να απαντήσουμε σε σημαντικά ερωτήματα , ποιος είναι αληθινά προοδευτικός , αυτός που μειώνει φόρους , περισσότερους από 20 για όλους τους Πολίτες ή αυτός που αυξάνει παραπάνω από 27 , αυτός που κάνει ένα ψηφιακό Κράτος υπόδειγμα ή αυτός που δεν έκανε ποτέ τίποτα για το Κράτος. 

Στο Συνέδριό μας θα προσδιορίσουμε τι σημαίνει να είσαι αληθινά ένα προοδευτικό κόμμα και το αντίθετο , ένα οπισθοδρομικό κόμμα. Παρά τις δύσκολες συγκυρίες και τις εξωγενείς κρίσεις οι Σύνεδροι και συνολικά οι Έλληνες Πολίτες θα εμπιστευθούν ξανά μετά από ένα χρόνο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί είναι ο μόνος Πολιτικός Αρχηγός που αυτά που υπόσχεται τα κάνει πράξη και είναι ο μόνος που έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και πλάνο για τα μεγάλα και τα δύσκολα.

Στεκόμαστε δίπλα στην Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Υποστηρίζουμε το έργο της με νηφάλιο λόγο χωρίς κραυγές επενδύοντας στο πολιτικό επιχείρημα, εξειδικεύοντας τις πρωτοβουλίες της και προβάλλοντας τα αποτελέσματα της δημόσιας πολιτικής της.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη Χώρα και από το 14ο Συνέδριο θα βγει πιο δυνατή.

Τιμάμε καθημερινά την παρακαταθήκη αυτής της Παράταξης. Και τη συνεχίζουμε με αφοσίωση ακολουθώντας τον Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη που οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα σταθερά μπροστά.

Το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί αφετηρία νέων κατακτήσεων και επιτυχιών.

Αλλάζουμε τον τόπο μας. Χτίζουμε στην Ελλάδα μια νέα εποχή εθνικής αυτοπεποίθησης».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                                                                                                    ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου