Τα αποτελέσματα της 2ης και τελικής φάσης «Υπατία» του 6ου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής για μαθητές Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού, 2022.

 Ανακοίνωση της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας «Ωρίων» 

Το Δ.Σ. της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας «Ωρίων» συγχαίρει τους μαθητές Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού που βραβεύτηκαν στην 2ης και τελική φάση «Υπατία» του 6ου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής Δημοτικού 2022, οι οποίοι παρακολούθησαν τα δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα Αστρονομίας στην https://eclass.orionas.gr/.
Για μια ακόμη χρονιά και τα 3 πρώτα βραβεία κατέκτησαν μαθητές της eclass, ενώ συνολικά 14 από τους 16 βραβευθέντες ήταν μαθητές της eclass! Συγχαρητήρια στον Μάριο από την Αθήνα που κατέκτησε την πρώτη θέση και στις Δήμητρα και Ευαγγελία από την Πάτρα που ισοβάθμισαν στη δεύτερη θέση!

Δίδαξαν ο Αργύρης Δρίβας, Φυσικός, αντιπρόεδρος Δ.Σ., και οι φοιτήτριες Φυσικής Ευτυχία Βασιλείου, Μαριλίνα Γκόνη και Γιώτα Ντόβα. Το Διαγωνισμό διοργάνωσαν η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών. Περισσότερα για τους Διαγωνισμούς Αστρονομίας στο https://contest.astronomos.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου