Ομιλίες των Υπουργών Κώστα Καραμανλή – Κωστή Χατζηδάκη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥΣΤΙΣ 12Μ ΚΑΙ 7:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Δυο κορυφαίοι Υπουργοί της Κυβέρνησης θα επισκεφτούν ΣΗΜΕΡΑ  Πέμπτη 9 Ιουνίου  τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα.

Ειδικότερα στις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η πρώτη εκδήλωση διαλόγου με ομιλητή τον Υπουργών Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή και στις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Υπουργού Εργασίας - Κοινωνικών Υποθέσεων και Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη.

Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο διάλογο που έχει ξεκινήσει η Νέα Δημοκρατία με πρωτοβουλία του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνη Κουνάβη στην Αχαΐα μετά το 14ο Συνέδριο. Εκδηλώσεις που ξεκίνησαν ήδη σε Ακράτα , Σελιανίτικα ,  στην Πάτρα και μετά το διήμερο (Πέμπτη – Παρασκευή) επόμενος σταθμός θα είναι την προσεχή Τρίτη 14 Ιουνίου στο Διακοπτό (Ξενοδοχείο Σήμαντρο 8:00μμ). Στις εκδηλώσεις θα παρευρεθούν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης , οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας , Χριστίνα Αλεξοπούλου , ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης , πρώην Βουλευτές , Πολιτευτές , Αντιπεριφερειάρχες , Δημοτικοί Σύμβουλοι , εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων και επιστημονικών συλλόγων , τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. , Τομεάρχες και εθελοντές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου