Νίκος Νικολόπουλος: Δεν αντέχουν τη κριτική οι Σύντροφοι του ΓΕΩΡΓΑΛΑ στον Δήμο Πατρέων.

Είναι γνωστή η τακτική της Δημοτικής Αρχής ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ, όταν βρίσκονται στριμωγμένη από αποκαλύψεις των Δημοτικών Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, για τα έργα και τις αποφάσεις που λαμβάνουν, εις βάρος του Δήμου και του Λαού.


Συκοφαντία και Λάσπη μέσω  επίσημων ανακοινώσεων του Δήμου, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν την κριτική για να διασώσουν τον γνωστό «Ψευτοθόδωρο» συνεργάτη του Δημάρχου.

Γιατί δεν αντέχουν την αλήθεια, το διάλογο και τη Δημοκρατική λειτουργία του Δήμου Πατρέων.

Αυτό επιβεβαιώνεται με την πρόσφατη ανακοίνωση απάντηση του Δήμου, σχετικά με την ψηφοφορία που διεξήχθη και την στάση μελών του Δ.Σ., για επίδοση επιστολής και την χρηματοδότηση του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων από το Κράτος.

Άραγε γιατί θέλει η Δημοτική Αρχή ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ, να διαχειρίζεται χρήματα και δεν ζητάει σε είδος τις ποσότητες των τροφίμων που έχει ο Κοινωνικός Οργανισμός;

Μήπως για να αγοράζει με απευθείας ΑΝΑΘΕΣΗ τη Φέτα 12,20€ το κιλό και τα 8.000 κουλούρια Θεσσαλονίκης, με 0,50€ το τεμάχιο;

Καλό λοιπόν είναι οι σύντροφοι και νοσταλγοί του Καθεστώτος ΓΕΩΡΓΑΛΑ, να δώσουν δημόσιες απαντήσεις στα ερωτήματα που κατ’ καιρούς θέτουμε ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ».

Για να γνωρίσει ο Πατραϊκός Λαός ποιοι πραγματικά είναι οι Ψεύτες, οι Λασπολόγοι και οι Συκοφάντες.   

Θα το τολμήσετε;

Μάλλον όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου