Γ. Καραγιάννης : Ώθηση στην Αχαΐα από τα νέα έργα

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες η εκδήλωση διαλόγου στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας με προσκεκλημένο τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιώργο Καραγιάννη.

Η εκδήλωση εντάσσεται στη συζήτηση με τα μέλη και την κοινωνία που έχει ανοίξει η Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα για τα συμπεράσματα του 14ου Συνεδρίου της φιλελεύθερης παράταξης.





Καλοσωρίζοντας τον Υφυπουργό ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Αντώνης Κουνάβης έκανε τον απολογισμό δράσεων του πρώτου επταμήνου από την επανεκκίνηση της Οργάνωσης στην Αχαΐα και παρουσίασε τις πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει η Δ.Ε.Ε.Π. για την προβολή – ανάδειξη του μεταρρυθμιστικού έργου της Κυβέρνησης καθώς και το σχεδιάγραμμα για την ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού.

Παράλληλα ο κ. Κουνάβης χαρακτήρισε τον Γιώργο Καραγιάννη «ψυχή» του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών , πιστώνοντάς του τα έργα της Πατρών – Πύργου και τη σιδηροδρομική γραμμή που η σύνδεσή της με το λιμάνι της Πάτρας θα δώσει μια νέα ώθηση στην περιοχή.

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γ. Καραγιάννης παρουσίασετο χρονοδιάγραμμα της κατασκευής του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου , επισημαίνοντας : «Η Κυβέρνησή μας δε μένει στα λόγια , προχωρά και σε πράξεις. Τα δυο εμβληματικά έργα του αυτοκινητόδρομου και της σιδηροδρομικής γραμμής λύνουν εκκρεμότητες δεκαετιών και δίνουν νέα ώθηση στην περιοχή».

Επιπλέον , ο ίδιος έδειξε απόλυτα εξοικειωμένος με το ακροατήριο στο οποίο απευθυνόταν , λέγοντας χαρακτηριστικά : «Νιώθω ότι είμαι στο σπίτι μου. Είμαι ένας από εσάς. Το γεγονός ότι φοράω το κουστούμι του υπουργού δε σημαίνει τίποτα. Μας ενώνουν κοινοί αγώνες».

Ακολούθησε διάλογος ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. , Τομεάρχες και εθελοντές της Οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου