Ασυμβίβαστος ο Ανδρέας Συνοδινός υπερασπιζόταν τα ιδανικά και τις αξίες μας

 

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΡΗΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ

Με την αναγγελία του πρόωρου χαμού του Ανδρέα Συνοδινού από την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση :



Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας με αισθήματα θλίψης πληροφορήθηκε τον πρόωρο χαμό του συναγωνιστή Ανδρέα Συνοδινού. Η διαδρομή του ήταν πάντα κρυστάλλινη και αταλάντευτη. Συνιδρυτής της Δημοκρατικής Κίνησης Μαθητών , Γραμματέας της ΜΑΚΙ , μέλος του γραφείου πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ , ηγετικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματός μας. Σε όποιο μετερίζι κι αν βρέθηκε υπηρέτησε τη νεολαία και την Παράταξη από την πρώτη γραμμή του αγώνα.

 Μαχητικός , ασυμβίβαστος , ανιδιοτελήςυπερασπιζόταν τα ιδανικά και τις αξίες μας και η έγνοια του ήταν πάντα ο συνάνθρωπος , η Παράταξη και ο τόπος μας. Πετυχημένος επιχειρηματίας δημιούργησε μια λαμπρή οικογένεια και με τη σύζυγό του Έντζη Σταματάκη – Συνοδινού , προβεβλημένο στέλεχος της Παράταξης και Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας απέκτησαν δυο παιδιά τα οποία πέραν των άλλων πρέπει να είναι περήφανα για την παρακαταθήκη που τους αφήνει.

Κρατάμε στη μνήμη μας το ήθος , τη σεμνότητα , τη μαχητικότητα , την ανιδιοτέλεια , τον καθαρό λόγο και τη σταθερότητα του συναγωνιστήΑνδρέα Συνοδινού.

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβηςκαι τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας απευθύνουν στη σύζυγό του , τα παιδιά του και τον αδελφό του τα ειλικρινήτους συλλυπητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου