H Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου στην Ζάκυνθο

 Κινητοποίηση για την επανεκκίνηση των Φιλαρμονικών μας

Η Ζάκυνθος θα επανασυνδεθεί με την ιστορία της

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων της Φιλαρμονικής του Δήμου Ζακύνθου δέχθηκε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου όπου και συνεχάρη τα μέλη του για την πρόσφατη εκλογή τους, στέλνοντας επίσης το μήνυμα της ανάγκης μεγάλης κινητοποίησης του Δήμου Ζακύνθου, της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και όλης της κοινωνίας για την στήριξη της Φιλαρμονικής.

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Ζακυνθου Αικατερίνης Μοθωναίου, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ευρωπαϊκών Θεμάτων και Υποθέσεων Δρ. Κωνσταντίνου Καποδίστρια και Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας Γιώργου Στασινόπουλου, ενημερώθηκε για την υφιστάμενη κατάσταση και αντάλλαξε απόψεις με το νεοσύστατο ΔΣ που αποτελείται από τους: Βασίλη Μούτσιο (Πρόεδρος ΔΣ), Διονυση Μαλλιά (Αρχιμουσικός – Αντιπρόεδρος), Γιάννη Μπελέρη (Γενικός Γραμματέας), Διονύση Νέγκα (Ταμίας), Ευρυδίκη Κακολύρη (Έφορος Δημοσίων Σχέσεων), Γιώργο Κλάδη (Μέλος) και Γιώργο Μάνεση (Μέλος).

 

“Η Ζάκυνθος πρέπει να τιμήσει την ιστορία της γιατί η πρώτη Φιλαρμονική στην Ελλάδα  ιδρύθηκε στην Ζάκυνθο την 1η Μαΐου  το 1816.

Οι ζακυνθινοί ανυπομονούν  να καμαρώσουν και να απολαυσουν υπερήφανες τις Φιλαρμονικές τους όπως και στα άλλα Ιόνια Νησιά.

Αυτό αποτελεί ευθύνη όλων μας. Η Περιφερειά μας θα ανταποκριθεί σε αυτή την μεγάλη πρόκληση” δήλωσε η Περιφερειάρχης.

 

Η Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου δέχθηκε με ιδιαίτερη συγκίνηση την ανακοίνωση της ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου για την ανακήρυξη της  ως επίτιμου μέλους του Συλλόγου Φίλων της Φιλαρμονικής του Δήμου Ζακύνθου  για το συνεχές ενδιαφέρον της και την αποφασιστικότητα της να αναγεννηθεί η Φιλαρμονική του Δήμου Ζακυνθίων.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου