Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ : Πέμπτη εβδομαδιαία συγκέντρωση εκλογικής ετοιμότητας στελεχών από την Πάτρα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας η πέμπτη εβδομαδιαία συγκέντρωση εκλογικής ετοιμότητας στελεχών από την Πάτρα με την οποία άνοιξε ο δεύτερος κύκλος.

Εισηγητής ήταν η Γενική Γραμματέας της Δ.Ε.Ε.Π. Κα. Νατάσα Βαρέλη η οποία υπογράμμισε :




«Πριν από λίγες μέρες συμπληρώθηκαν 3 χρόνια όπου οι πολίτες ανέθεσαν, και πάλι, τη διακυβέρνηση της χώρας στη Νέα Δημοκρατία. Αντιμετωπίσαμε επιτυχώς, μεγάλες, απρόσμενες, πολυεπίπεδες κρίσεις.Παρά τις πρωτόγνωρες αντιξοότητες, τιμήσαμε την ψήφο των πολιτών, τηρήσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και υλοποιήσαμε το πρόγραμμά μας.Στο μέτωπο της οικονομίας, εφαρμόσαμε ένα διαφορετικό και σύγχρονο μείγμα πολιτικής, που εδράζεται σε μια συνετή δημοσιονομική πολιτική, σε μια διορατική εκδοτική στρατηγική, στην υλοποίηση μεταρρυθμίσεων και στην τόνωση των επενδύσεων.Καταφέραμε, με σκληρή και συστηματική προσπάθεια, να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία και λειτουργική την οικονομία, καταγράφοντας θετικές εξελίξεις.

Συνεχίζοντας την εισήγησή της η Κα. Βαρέλη τόνισε : Η Κυβέρνηση δημιούργησε τις δημοσιονομικές δυνατότητες για γενναίες παρεμβάσεις και ουσιαστικές λύσεις.Η παρούσα συγκυρία είναι ιστορική.

Η Παράταξή μας όμως, διαχρονικά και σταθερά, έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία, πρωταγωνιστικά και ουσιαστικά, στις ιστορικές προκλήσεις και αποστολές.Έτσι και τώρα, παρά τις μεγάλες «φουρτούνες», θα τα καταφέρουμε και πάλι.Όπως άλλωστε έχουμε χρέος, θα οδηγήσουμε το εθνικό σκάφος σε «ήρεμες θάλασσες».Ενισχύοντας την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος.Και δημιουργώντας μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους νέους ανθρώπους, το μέλλον της χώρας μας.

Όλα τα στελέχη μας στην Αχαΐα με ψυχική ενότητα, πολιτική συνοχή, συναίσθηση της ευθύνης, σεμνότητα  και ακμαίο ηθικό θα δώσουν με πίστη στις αξίες και τις αρχές μας τις μεγάλες μάχες που έρχονται οι οποίες θα είναι νικηφόρες.

·       **Η επόμενη συγκέντρωση εκλογικής ετοιμότητας στελεχών θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 8:15 το βράδυ στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. με συμμετοχή στελεχών από συνοικίες της πόλης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου