Νίκος Νικολόπουλος: «Στέγη και Εργασία» από τον Δήμο Πατρέων ή Αδιαφορία;

Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», κατέθεσα την παρακάτω ερώτηση στον Δήμαρχο Πατρέων, σχετικά με τη συμμετοχή του Δήμου ή όχι, στην πρόσκληση του Υπουργείου Εργασίας και της Δ/σνης Καταπολέμησης της Φτώχειας, από 2018.

Ελπίζω ο Δήμαρχος να παρουσιάσει δημόσια, τα στοιχεία των κατ’ έτος ωφελούμενων συμπολιτών μας, οι οποίοι εντάχθηκαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για Αστέγους».

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα η πολιτεία και η Κυβέρνηση, καταβάλει στους Δήμους τις δαπάνες για την ενοικίαση κατοικιών, την αγορά οικοσκευής, καθώς επίσης δίνει και κίνητρα σε επιχειρήσεις για πρόσληψη και εργασία αστέγων, άτομα που φιλοξενούνται σε δομές, κ.α.

                        Άραγε τι έχει πράξει η Δημοτική ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ;

 

 

Κύριε Δήμαρχε,

 

 

Με την υπ’ αριθ. Δ13/οικ.11184/932/21.2.2018 πρόσκληση της Γενικής Δ/νσης Καταπολέμησης της Φτώχειας, την οποία συνημμένα και σας αποστέλλω, καλούνταν οι Δήμοι με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων, να καταθέσουν πρόταση για τη Δράση «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους». 

Σύμφωνα με τα παραπάνω σας καλώ όπως με ενημερώσετε εάν ο Δήμος Πατρέων κατέθεσε πρόταση για ένταξή του στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, καθώς επίσης και τον αριθμό των ωφελουμένων ανά έτος μέχρι σήμερα.  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου