"Η Νέα Δημοκρατία υλοποιεί τις μεγάλες στρατηγικές για την χώρα"

 

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΟΝ ΡΙΟΛΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στον Ριόλο η πρώτη από τις τέσσερις για την Δυτική Αχαΐα συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Καλωσορίζοντας τα στελέχη ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας Βασίλης Κανελλόπουλος παρουσίασε τον απολογισμό των δράσεων της Οργάνωσης που έγιναν το προηγούμενο διάστημα , περιέγραψε τους στόχους και τις προσπάθειες που έγιναν ώστε η ΔΗΜ.Τ.Ο. να αποκτήσει μετά από είκοσι χρόνια δική της στέγη τονίζοντας ότι τα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα θα συνοδευτούν και από μεγάλη πολιτική εκδήλωση στην Κάτω Αχαΐα. Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης στην ομιλία του επισήμανε 


«Η Νέα Δημοκρατία, υπό τις δημοκρατικά εκλεγμένες, άξιες ηγεσίες των Γεωργίου Ράλλη, Ευάγγελου Αβέρωφ, Κώστα Μητσοτάκη, Μιλτιάδη Έβερτ, Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Μεϊμαράκη και Κυριάκου Μητσοτάκη, παρέμεινε σταθερή στο πλαίσιο των ιδρυτικών της – και πάντα επίκαιρων – αρχών, αξιών και στρατηγικών κατευθύνσεων για τη χώρα.Έκανε, ταυτόχρονα, τις αναγκαίες τακτικές προσαρμογές στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, πάντα με γνώμονα να υπηρετεί, υπεύθυνα, την Πατρίδα, τον Ελληνισμό και τους πολίτες.Στη μακρά διαδρομή της υλοποίησε, με σωφροσύνη και τόλμη, τις μεγάλες στρατηγικές επιλογές για τη χώρα.Γι’ αυτό, αν και διαχρονικά πολιτεύθηκε μακριά από ψεύδη, δημαγωγίες και λαϊκισμούς, οι πολίτες, με την εμπιστοσύνη τους , της έχουν δώσει το υψηλότερο ποσοστό καθώς και το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων, σε εκλογικές αναμετρήσεις.Την έχουν αναδείξει, αθροιστικά, ως την πρώτη, ως την πιο ισχυρή πολιτική δύναμη της χώρας.Ως τον μεγάλο και σταθερό πυλώνα του πολιτικού συστήματος.Αυτό το πολιτικό κεφάλαιο έχουμε την ισχυρή βούληση, με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να το ενισχύουμε και να το διαθέτουμε στην υπηρεσία της Πατρίδας και όλων των πολιτών.Τον Ιούλιο του 2019, οι πολίτες ανέθεσαν, και πάλι, τη διακυβέρνηση της χώρας στη Νέα Δημοκρατία.

Έκτοτε, στα τρία χρόνια, αντιμετωπίσαμε επιτυχώς, μεγάλες, απρόσμενες, πολυεπίπεδες κρίσεις.
Παρά τις πρωτόγνωρες αντιξοότητες, τιμήσαμε την ψήφο των πολιτών, τηρήσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και υλοποιήσαμε το πρόγραμμά μας».

Παράλληλα ο κ. Κουνάβης παρουσίασε τις κυβερνητικές παρεμβάσεις στην Αχαΐα , τα έργα που έγιναν και αυτά που δρομολογούνται κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη στήριξη της αγροτικής παραγωγής.

Στο χαιρετισμό του το μέλος της Δ.Ε.Ε.Π. και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Ρήγας Θανασάςέκανε εκτενή αναφορά στα προβλήματα των αγροτών , τις προωθούμενες λύσεις ενώ ανακοίνωσε και τη λειτουργία του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης στην οποία συμμετέχουν στελέχη από το αγροτικό κίνημα.

Χαιρετισμοί και παρεμβάσεις έγιναν από τον Βουλευτή Αχαΐας  Άγγελο Τσιγκρή , από την Πολιτευτή Αχαΐας  Έφη Γιαννιά,τους Προέδρους των Δημοτικών ΔιαμερισμάτωνΡιόλου Δ. Βαβαρούτα , Φράγκα Δ. Κατριμπούζα , Μύρτου Β. Σταυρόπουλου , Κρίνου Ν. Κωνσταντινόπουλου και του πρώην Αντιδημάρχου Δυτικής Αχαΐας Αθ. Ραυτακόπουλου.

Παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη Φίλιππος Παπαγεωργίου , ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα Δημήτρης Κυριακίδης , οι Τομεάρχες Κ. Παπανικολάου , Α. Κάτσενος το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Γιάννης Τομαράς και δεκάδες στελέχη της Παράταξης από την περιοχή.

Ακολούθησε συζήτηση.

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

 

Με πολλά θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 27 Ιουλίου στις 8 το βράδυ στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. στην Πάτρα ο Τομέας Υγείας. Οι κεντρικές εισηγήσεις θα γίνουν από τον Πρόεδρο Αντώνη Κουνάβη και τον Τομεάρχη Κώστα Νικολακόπουλο ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση διαλόγου με τα μέλη του Τομέα.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                                                                                                    ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

·       Επισυνάπτονται φωτογραφίες από την εκδήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου