Νίκος Νικολόπουλος: Να ανάψουν τα «Φώτα της Ενημέρωσης» για την νομιμότητα, του Θερινού Θεάτρου του Δήμου Πατρέων.

Με αφορμή της Δημόσιας αντιπαράθεσης για το Θερινό Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Πατρέων, που κατασκευάστηκε στο χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», κατέθεσα τη παρακάτω ερώτηση προς τον Δήμαρχο.

Μια ερώτηση που δεν έχει καμία αναφορά για οικονομικό κόστος, εάν καλύπτει τις ανάγκες του Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ή την καλαισθησία μιας πολιτιστικής υποδομής.

Άλλωστε και ως πόλη διαχρονικά, στερούμαστε ανάλογων τέτοιων υποδομών με ευθύνη των Δημοτικών Αρχών.

Κατέθεσα το ερώτημα εάν η συγκεκριμένη πολιτιστική εγκατάσταση έχει τις απαιτούμενες άδειες λειτουργίας και ηλεκτροδότησης ή είναι μια αυθαίρετη κατασκευή.

Ελπίζω ο κ. ΑΝΑΘΕΤΙΔΗΣ να μας δώσει τις απαιτούμενες διευκρινίσεις και τα ΦΩΤΑ της Ενημέρωσης, για την νομιμότητα της εγκατάστασης.   

   

Κύριε Δήμαρχε,

 

 Όλοι οι Δήμοι την περίοδο του καλοκαιριού, «Ανάβουν» τα φώτα του πολιτισμού σε κάθε γειτονιά, διοργανώνοντας διάφορες εκδηλώσεις.

Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», δεν θα αναφερθώ με την παρούσα ερώτησή μου, για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, το οικονομικό κόστος, κ.α.

Θα σας θέσω το ερώτημα που μου διατυπώθηκε, εάν το Θερινό Δημοτικό Θέατρο που κατασκευάστηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, μετά την ολιγόλεπτη διακοπή ηλεκτροδότησης σε πρόσφατη παράσταση, έχει Νόμιμα ηλεκτροδοτηθεί. 

Σύμφωνα με τα παραπάνω σας ερωτώ:

1.    Το παραπάνω Θερινό Θέατρο του Δήμου Πατρέων, έχει τις απαιτούμενες άδειες για την λειτουργία του;

2.    Ηλεκτροδοτείται από την υπάρχουσα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου ή έχετε κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για προσωρινή ηλεκτροδότηση με νέα παροχή;

3.    Εάν ηλεκτροδοτείται από την παροχή του Σταδίου, η ενέργεια του Δήμου δεν είναι παράνομη ως αυθαίρετη επέκταση της υπάρχουσας παροχής, με κίνδυνο διακοπής της ηλεκτροδότησης από την ΔΕΗ;

Ελπίζω να δώσετε τις απαιτούμενες διευκρίνησης και να μην κρυφτείτε πίσω από την σιωπή της παρανομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου