"Θα «βουίξει» η Τρίπολη"30 - 31 Αυγούστου

Διπλή και αναβαθμισμένη η φετινή «Λευκή Νύχτα»

με το γνωστό και αγαπημένο συγκρότημα «Μέλισσες»

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που έχουν σημειώσει οι προηγούμενες εκδηλώσεις της «Λευκής Νύχτας» και τα μεγάλα οφέλη που αποκόμισε ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης μας , ο Δήμος Τρίπολης, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ), η Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου προγραμματίζουν τη φετινή διοργάνωση της διπλής «Λευκής Νύχτας» 30 και 31 Αυγούστου 2022.

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Τρίπολης κου Κώστα Τζιούμη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Τρίπολης συνάντηση των συνδιοργανωτών φορέων του θεσμού της «Λευκής Νύχτας».

 Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. ΚώσταςΤζιούμης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής και ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης κ. ΘέμηςΖούζουλας προκειμένου να συζητηθεί η διοργάνωση της διπλής «Λευκής Νύχτας».

Στη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκαν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης με κύριο άξονα την ενίσχυση της επισκεψιμότητας των επιχειρήσεων της Τρίπολης και των γύρω περιοχών, με τις επιχειρήσεις να προσφέρουν ελκυστικές τιμές και εκπτώσεις ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται πλήθος μουσικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου, τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 10 πμ έως τις 12 μμσυνεχόμενα, παρέχοντας μεγάλες προφορές, κεράσματα,happenings και δώρα. Νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρα οι Djs θα παίζουν μουσική και θα ενημερώνουν για τις προσφορές των καταστημάτων.

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου οι προσφορές και τα events συνεχίζονται από τις 10 πμεώς τις 12 μμσυνεχόμενα. Το βράδυτο αγαπημένο και γνωστό συγκρότημα «Μέλισσες», που προσκάλεσε ο Δήμος Τρίπολης,θα «βουίζουν» τις επιτυχίες τους στη μεγάλη συναυλία που θα δώσουν στην Πλατεία Πετρινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου