Επαναρχίζουν τα Σεμινάρια Εκλογικής Ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π.

Επαναρχίζει μετά από εβδομαδιαία διακοπή ο Γ’ Κύκλος Σεμιναρίων Εκλογικής Ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα. Το δέκατο τρίτο κατά σειρά σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 24Αυγούστου στις 8:30 το βράδυ σταγραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας , στην πόλη μας μετη συμμετοχή στελεχών από τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις Πάτρας.


ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ

Διευρυμένη σύσκεψη για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στον Ερύμανθο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 25 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας στην Πάτρα. Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Γιάννης Παπακωνσταντίνου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα δράσεων – παρεμβάσεων για το επόμενο τρίμηνο ενώ θα οριστικοποιηθούν και οι λεπτομέρειες για την δημιουργία των γραφείων της Οργάνωσης στην περιοχή.

Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά τον συνθέτη

και ερμηνευτή Ρόμπερτ Ουίλιαμς

« Σε περιμένω να ‘ρθεις και πάλι μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη», οι δημιουργίες του πάντα θα μας ταξιδεύουν στα νεανικά μας χρόνια, η σπουδαία συλλογή που αφήνει πίσω του θα μας θυμίζει με συγκίνηση τις συναυλίες του που ζήσαμε στην Πάτρα και τους κοινούς αγώνες που δώσαμε στην δύσκολη δεκαετία του 80 για μια Ελλάδα μεγάλη.

Σε ευχαριστούμε για όλα όσα  έδωσες στον πολιτισμό και την παράταξη.

Ο πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης , τα μέλη , οι Τομεάρχες και οι εθελοντές απευθύνουν στην οικογένεια του τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου